ODCZEPIC SIE OD HOPEK!!

Piter
Kontakt:

Post autor: Piter »

wszędzie i wszystkim wszystko psują macie ten plus że wiecie o tym więc nie zmarnujcie szansy ...
cryptic
Kontakt:

Post autor: cryptic »

Niema projektu to niema urzędasów którzy zatwierdzą go a przez to urzędasy nie mają kasy z zatwierdzenia dlatego najlepiej rozwalić hopki żeby zrobić jakiś przekręt przy dawaniu kasy kolesiowi ze spychary i zarobić, bo w Polsce nieważne co kosztem czego ale ważne żeby urzędas zarobił. A to ze zagrażają życiu to pretekst
POmocy!!!
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

hehehe nam tez grozili zbuzeniem hopek ale dopiuero co zaczelismy budowac (jedna hopke widac na moim foto) ale niech nam sprobuja cos z tym zrobic!!! My w sumie tez mamy nielegal!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

sie przykujcie lancuchami do hopek jak nie wyjdzie i beda chcieli buldozelem
teh_pwnerer
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

nam skurwysyny zgarneli tylko ladowanie bo jakas dziure chcieli sobie zasypac bo im sie nie podobała bali sie ze ktos w nią wpadnie czy ki *** i tak tam nikt nie chodzi :| wybicie zostało bo nie było trzeba już tyle ziemi czujecie jakie skurwysyństwo....

jebac urzedasów i wszystkich innych trzymajacych władze to takie samo żadkie gówno jak kosciół totalne gówno wszyscy tylko kminią jak zarobic na jakims przekręcie.
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

jeden plus dla kosciola ze ksiadz ci za plebania hopek nie rozpie*doli a urzedasy rozpier*ola hopy i przy okazji polske
lookashek
Kontakt:

Post autor: lookashek »

u nas tesh porozwalali dziury wykopali itp niby przy scince drzew
marcin
Kontakt:

Post autor: marcin »

i karową też rozwalili....chamstwo
taka mentalnośc ludzi w Polsce jest dlatego trzeba się do tego przystosować a nie z tym walczyć...
Ma limit 60 znaków
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

wszędzie rozpierdalają hopy tak niestety jest w tym pierodolonym kraju :/ jakby ten sport byl bardziej popularny moze by zrozumieli
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

U nas to samo, ostatnio na hope przyjechal jakis bachor i wjebal sie lesniczemu pod samochod, lesniczy powiedzialem ze wszystke hopy maja zniknac ... i nie mozemy zrobic BIG AIR`a :/
hujnia...zrobimy unlegalnego underground`a :D
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Tom
Kontakt:

Post autor: Tom »

Quake ja sie temu wcale nie dziwie ze sie wkorwil na to. Trasa jest oznaczona jako scierzka rowerowa (zielona) a wjezdzajac na traske wylaniaja sie malutkie hopki poczym pierwsza 9m , 4m, stolik 2-3m, dirt 3m, hopka 1m i dropik.
Zawsze znajdzie sie jakas meda ktora bedzie miala jakies ale i niestety nic na to nie poradzisz.
Pozostanie nam szukac nowe miejscowki ale puki co nie poddamy sie bez walki :-)
WWW.BAJK.OF.PL
GG: 1909721
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Tom:
wez samochod od starszego i wpadnij do mnie na osiedle-podpierdoli sie jeden znak, kupi sie tasme czerwono-biala i sie ladnie oznaczy trase...

ja zagadam do Artura(tego od specialized'a z Super T) zeby przywiozl pile i sie ladnie trase "ozdobi" :P
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

a najlepiej to odezwij sie na gg jak bedziesz
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

jak rozwala wam hopki, przez to ze ma byc tam osiedle to rozj***** im osiedle
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

u nas jak były chopy w publicznym parku i każdy z nich skakał to wpadła straż pożarna z pługiem i tekstem że niby tam jest droga pożarowa -troche głupota jak było to zrobione w ślepej uliczce- i zrównali to z ziemią, teraz jestesmy w lesie też w ślepej uliczce ale tak dobranej żeby jak najciężej było tam wjechać, jakby mieli to pługiem zgarnąc to przy okazji pójdzie kilka drzew.

Był u nas raz leśniczy i jedyne do czego sie przyczepił to do northshora i do smieci które leżału w około. Leśniczy nic nam nie niszczy zato kilku debili wpadło i rozwaliło 3 hopy - do naprawy ale zawsze debilizm że zniszczyli. ;/

Z tego co gadałem ze znajomym to jedyne co mozna zrobić żeby hop nie buzyli to załozyc jakieś stowarzyszenie i wtedy do właśniciela gruntu o pozwolenie. Bo inaczej nic nie znaczycie dla miasta jesli nie jesteście zarejstrowani. Ja bym sie zabrał u nas za coś takiego już dawno ale u nas nie idzie sie z nikim dogadać i są max. 3 osoby które o te hopy dbają.
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

nie rozumiem. burza to co zrobiliscie nielegalnie, i jeszcze chcecie miec w tym swoja dzialke? cieszyc sie mozecie ze nie odpowiadacie za to ze niszczycie otoczenie (zalezy jeszcze gdzie to stoi).
nie jestem prawy ale jak byscie sie czuli gdyby w waszym ogrodku ktos posadzil sobie jakis potworny bluszcz a domagal sie skrawka ziemi dla siebie w zamian za to ze mu tego chwasta usuniecie?

panowie pomyslcie czasem mniej egoistycznie - swiat nie ogranicza sie jedynie do roweru i waszego malego kolorowego swiata. nie myslcie ze nam tez nie burza tego co budujemy ale z tym trzeba sie liczyc i na pewno nie bronic sie przed tym - to wy lamiecie prawo a nie oni burzac to co zescie zrobili
www.trialshop.pl
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

w tytule nie ma k***** :D:D:D
Lunatyk
Kontakt:

Post autor: Lunatyk »

A u nas jeden dziedek nie był w stanie uwierzyc, ze to jets wykopane przeze mnie i moich kumpli tylko przez koparke( mała hopka) mimo, że stałem od niego 10 m z łopata i kopałem druga( taki mały rytmik)
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Uuu... Źle się dzieje w państwie polskim... U ns naszczęśćie nic nie chcą niszczyć, ale to chyba przez to, że hopy są poukrywane za górą i są zbudowane w lesie koło elektrowni... :)

PS: Może autor, by napisał jak sprawa się skończyła itd.? :)
ODPOWIEDZ