ODCZEPIC SIE OD HOPEK!!
Niema projektu to niema urzędasów którzy zatwierdzą go a przez to urzędasy nie mają kasy z zatwierdzenia dlatego najlepiej rozwalić hopki żeby zrobić jakiś przekręt przy dawaniu kasy kolesiowi ze spychary i zarobić, bo w Polsce nieważne co kosztem czego ale ważne żeby urzędas zarobił. A to ze zagrażają życiu to pretekst
POmocy!!!
nam skurwysyny zgarneli tylko ladowanie bo jakas dziure chcieli sobie zasypac bo im sie nie podobała bali sie ze ktos w nią wpadnie czy ki *** i tak tam nikt nie chodzi :| wybicie zostało bo nie było trzeba już tyle ziemi czujecie jakie skurwysyństwo....
jebac urzedasów i wszystkich innych trzymajacych władze to takie samo żadkie gówno jak kosciół totalne gówno wszyscy tylko kminią jak zarobic na jakims przekręcie.
jebac urzedasów i wszystkich innych trzymajacych władze to takie samo żadkie gówno jak kosciół totalne gówno wszyscy tylko kminią jak zarobic na jakims przekręcie.
Quake ja sie temu wcale nie dziwie ze sie wkorwil na to. Trasa jest oznaczona jako scierzka rowerowa (zielona) a wjezdzajac na traske wylaniaja sie malutkie hopki poczym pierwsza 9m , 4m, stolik 2-3m, dirt 3m, hopka 1m i dropik.
Zawsze znajdzie sie jakas meda ktora bedzie miala jakies ale i niestety nic na to nie poradzisz.
Pozostanie nam szukac nowe miejscowki ale puki co nie poddamy sie bez walki :-)
Zawsze znajdzie sie jakas meda ktora bedzie miala jakies ale i niestety nic na to nie poradzisz.
Pozostanie nam szukac nowe miejscowki ale puki co nie poddamy sie bez walki :-)
WWW.BAJK.OF.PL
GG: 1909721
GG: 1909721
u nas jak były chopy w publicznym parku i każdy z nich skakał to wpadła straż pożarna z pługiem i tekstem że niby tam jest droga pożarowa -troche głupota jak było to zrobione w ślepej uliczce- i zrównali to z ziemią, teraz jestesmy w lesie też w ślepej uliczce ale tak dobranej żeby jak najciężej było tam wjechać, jakby mieli to pługiem zgarnąc to przy okazji pójdzie kilka drzew.
Był u nas raz leśniczy i jedyne do czego sie przyczepił to do northshora i do smieci które leżału w około. Leśniczy nic nam nie niszczy zato kilku debili wpadło i rozwaliło 3 hopy - do naprawy ale zawsze debilizm że zniszczyli. ;/
Z tego co gadałem ze znajomym to jedyne co mozna zrobić żeby hop nie buzyli to załozyc jakieś stowarzyszenie i wtedy do właśniciela gruntu o pozwolenie. Bo inaczej nic nie znaczycie dla miasta jesli nie jesteście zarejstrowani. Ja bym sie zabrał u nas za coś takiego już dawno ale u nas nie idzie sie z nikim dogadać i są max. 3 osoby które o te hopy dbają.
Był u nas raz leśniczy i jedyne do czego sie przyczepił to do northshora i do smieci które leżału w około. Leśniczy nic nam nie niszczy zato kilku debili wpadło i rozwaliło 3 hopy - do naprawy ale zawsze debilizm że zniszczyli. ;/
Z tego co gadałem ze znajomym to jedyne co mozna zrobić żeby hop nie buzyli to załozyc jakieś stowarzyszenie i wtedy do właśniciela gruntu o pozwolenie. Bo inaczej nic nie znaczycie dla miasta jesli nie jesteście zarejstrowani. Ja bym sie zabrał u nas za coś takiego już dawno ale u nas nie idzie sie z nikim dogadać i są max. 3 osoby które o te hopy dbają.
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
nie rozumiem. burza to co zrobiliscie nielegalnie, i jeszcze chcecie miec w tym swoja dzialke? cieszyc sie mozecie ze nie odpowiadacie za to ze niszczycie otoczenie (zalezy jeszcze gdzie to stoi).
nie jestem prawy ale jak byscie sie czuli gdyby w waszym ogrodku ktos posadzil sobie jakis potworny bluszcz a domagal sie skrawka ziemi dla siebie w zamian za to ze mu tego chwasta usuniecie?
panowie pomyslcie czasem mniej egoistycznie - swiat nie ogranicza sie jedynie do roweru i waszego malego kolorowego swiata. nie myslcie ze nam tez nie burza tego co budujemy ale z tym trzeba sie liczyc i na pewno nie bronic sie przed tym - to wy lamiecie prawo a nie oni burzac to co zescie zrobili
nie jestem prawy ale jak byscie sie czuli gdyby w waszym ogrodku ktos posadzil sobie jakis potworny bluszcz a domagal sie skrawka ziemi dla siebie w zamian za to ze mu tego chwasta usuniecie?
panowie pomyslcie czasem mniej egoistycznie - swiat nie ogranicza sie jedynie do roweru i waszego malego kolorowego swiata. nie myslcie ze nam tez nie burza tego co budujemy ale z tym trzeba sie liczyc i na pewno nie bronic sie przed tym - to wy lamiecie prawo a nie oni burzac to co zescie zrobili
www.trialshop.pl