Duncon 2005 - i wszystko jasne :]

piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

zjeb teraz fr gosc wiec pojedzie pewnie tez,ale ostatnio powiedzial mi ze jazda po ciemku niema dlaniego sensu...bo nikt go niewidzi na swojim wyglancowanym gianciku....
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

ja poczekam na johnego brawo, moze zmienie z boskiego pointa, moze nie bedzie pekal na głowce;p
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

iwur ma ete w tym swojim shiwerze dc wiec spoko...moze dojedziemy na piwko gdzies...
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

krabol.... ten synek z kamikadze team polamal pitbulla na 2004 i teraz jezdzi na tym nowym 2005 co nie ?? bo jesli tam to fajny jest :] (nie pamietam jak mu lecialo ;p ale spoko gosciu 14-15 lat ma :) HeH... a ja powoli oswajam sie z mysla ze mój rowerek bedzie ważyl tyle co full i wydam na niego kieszonkowe z 7 lat <hahaha> Pozdro... ;D
gg 2109933
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

Niech zjeb podjedzie z tym giancikiem do brata vodki, on jest mistrzem w pastowaniu opon, wtedy nawet w ciemna noc bedzie razil po oczach, buahaha ;-DDDDDD
http://www.g3riders.com/
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

co o mnie gadacie :D
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

gizzmoo ta rama to dluga historia, ale ma juz 2005, bylem w stanie mu zalatic nowa rame, czego teraz żałuję :(

pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ech skoro taka swietna ta geomoetri to czemu te ****** widelki maja 420 mm ?? przecierz to jak do xc moja merida kalahari tyle miala ... nie mogli by zrobic 410 albo 400 ?
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no nie kurwa zobaczcie z jakiego alu jest cook 6061 :/ z tego mozna robic mostki ale nie ramy ... ramy xc sa juz z alu 7005 a dobre ramy do latania z alu 7075 ale nie z 6061 :/
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Big Romani
Kontakt:

Post autor: Big Romani »

Cock cool wygląda, mi sie tam od poczatku podobały DC ale i tak pozostaje przy mojej głupiej filozofii ze DunCon zamiast kserować Evil Emperiala( Cock) powinien troche scianąc z Karpiela:)))))) ale to głupie boze
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

przemoo, to juz dancan... on nie robi ram dla streetowcow wymiataczy 24' yeah bicz. dla nas zostaly destroyery, streetlegale.

ciekaw jestem kiedy dancan pokaze cipke a dm swojego freestyle. czy beda mialy w sobie "to cos"
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

ale z was polewy mozna miec:D cszyvy sam pokaz cipke:D "dla nas zostaly destroyery, streetlegale" a sam na poincie jezdzi:D 420 to dobra długosc widel jak w wiekszosci dualówek. a do streetu to zalezy jak dla kogo moze na serio dla przema potrzebna stalówka streetówka, ale dla cszyvyego to kalahari jest calkiem w "cipke":D
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

cszyvy jak ty brzydko mowisz, wstydz sie :P
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

mowie o modelu "pussy" dancana jakby ktos nie wiedzial ;]

a co do streetu jezdzilem na kilku ramkach ktore maja krotkie tylnie widly i jezdzi mi sie lepiej, wiec na taka rame bede w tym sezonie zmienial, dopoki tego nie zrobie jest point, proste. zreszta kto tobie dal prawo oceniania czy komus sie rower nalezy czy nie? pff
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Lupus

Post autor: Lupus »

No, nareszcie nam (polakom) cos pokazali ;)

Pitbull moim zdaniem fajnie wyglada, dobry pomysl zeby przelotki pod rure przeniesc. Ale te stery to calkiem nie praktyczne sa chyba, no nie? np. przy zmianie na inna rame, mozna sobie je w "buty" wsadzic...

JESLI CHODZI O CENE, TO CZY MUSIELI JA PODNIESC??? ;/// Wszystkie sztywniaki zostaly w tej samej cenie, a na Pitbull'a musieli podniesc... - to chyba dla tego ze sie nie posypie po 2 miesiacach jazdy (miejmy nadzieje) ;)

Bylem kiedys chetny kupic Pitbull'a, ale teraz z ta cena to juz sam nie wiem... ;/ (chociaz 100 zl na ramie to nie jest znowu tragedia...)
Dobrze chociaz ze te stery tanio sprzedaja!

Ciekawy jeszcze jestem fulli, maja byc w czwartek :)
Pozdro.
leo
Kontakt:

Post autor: leo »

hmm no .. pitbull jak to pitbull niewiele sie w nim zmienilo ( a to chyba dobrze ) swiadczy o ramce ze juz w jakims stopniu jest dopracowanym produktem - (a co za tym idzie cena niestety poszla w gore ) sam mam pitbulla 2004 jest to juz drugi pit.. i jak na razie jestem z niej zadowolony.

Jednak za NS'a mozna dac 900zl i to w dodatku cro - mo - author a gang - 800zl i wielu z was pewnie zrezygnuje z zakupu Pitbulla bo bedzie po prostu za drogi... a w granicy do 1000zl mozna dostac na prawde dobre ramki innych firm. - skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ? heheh ;)

Jak brac Dc to pitbulla ew.. amstafa.. takie jest moje zdanie ;P
Pedro-1
Kontakt:

Post autor: Pedro-1 »

No nie powiem nie spodziewalem sie ze Amstaff bedzie tak zajefajny, w porownaniu z zeszłorocznym... nio i oczywiscie cock rulez jezeli chodzi o duncona:)
Oko z oko, ząb za ząb tylko dlaczego D... za pieniądze...
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

huh.. a mi sie podoba.. jedyne wady to imho:
ramy sa krotkie (mala stabilnosc, choc wieksza 'skocznosc') - powinien byc wiekszy wybor
cena, choc z tymi sterami to sie niezle kalkuluje nawet..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
ODPOWIEDZ