Duncon 2005 - i wszystko jasne :]
krabol.... ten synek z kamikadze team polamal pitbulla na 2004 i teraz jezdzi na tym nowym 2005 co nie ?? bo jesli tam to fajny jest :] (nie pamietam jak mu lecialo ;p ale spoko gosciu 14-15 lat ma :) HeH... a ja powoli oswajam sie z mysla ze mój rowerek bedzie ważyl tyle co full i wydam na niego kieszonkowe z 7 lat <hahaha> Pozdro... ;D
gg 2109933
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale z was polewy mozna miec:D cszyvy sam pokaz cipke:D "dla nas zostaly destroyery, streetlegale" a sam na poincie jezdzi:D 420 to dobra długosc widel jak w wiekszosci dualówek. a do streetu to zalezy jak dla kogo moze na serio dla przema potrzebna stalówka streetówka, ale dla cszyvyego to kalahari jest calkiem w "cipke":D
mowie o modelu "pussy" dancana jakby ktos nie wiedzial ;]
a co do streetu jezdzilem na kilku ramkach ktore maja krotkie tylnie widly i jezdzi mi sie lepiej, wiec na taka rame bede w tym sezonie zmienial, dopoki tego nie zrobie jest point, proste. zreszta kto tobie dal prawo oceniania czy komus sie rower nalezy czy nie? pff
a co do streetu jezdzilem na kilku ramkach ktore maja krotkie tylnie widly i jezdzi mi sie lepiej, wiec na taka rame bede w tym sezonie zmienial, dopoki tego nie zrobie jest point, proste. zreszta kto tobie dal prawo oceniania czy komus sie rower nalezy czy nie? pff
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No, nareszcie nam (polakom) cos pokazali ;)
Pitbull moim zdaniem fajnie wyglada, dobry pomysl zeby przelotki pod rure przeniesc. Ale te stery to calkiem nie praktyczne sa chyba, no nie? np. przy zmianie na inna rame, mozna sobie je w "buty" wsadzic...
JESLI CHODZI O CENE, TO CZY MUSIELI JA PODNIESC??? ;/// Wszystkie sztywniaki zostaly w tej samej cenie, a na Pitbull'a musieli podniesc... - to chyba dla tego ze sie nie posypie po 2 miesiacach jazdy (miejmy nadzieje) ;)
Bylem kiedys chetny kupic Pitbull'a, ale teraz z ta cena to juz sam nie wiem... ;/ (chociaz 100 zl na ramie to nie jest znowu tragedia...)
Dobrze chociaz ze te stery tanio sprzedaja!
Ciekawy jeszcze jestem fulli, maja byc w czwartek :)
Pozdro.
Pitbull moim zdaniem fajnie wyglada, dobry pomysl zeby przelotki pod rure przeniesc. Ale te stery to calkiem nie praktyczne sa chyba, no nie? np. przy zmianie na inna rame, mozna sobie je w "buty" wsadzic...
JESLI CHODZI O CENE, TO CZY MUSIELI JA PODNIESC??? ;/// Wszystkie sztywniaki zostaly w tej samej cenie, a na Pitbull'a musieli podniesc... - to chyba dla tego ze sie nie posypie po 2 miesiacach jazdy (miejmy nadzieje) ;)
Bylem kiedys chetny kupic Pitbull'a, ale teraz z ta cena to juz sam nie wiem... ;/ (chociaz 100 zl na ramie to nie jest znowu tragedia...)
Dobrze chociaz ze te stery tanio sprzedaja!
Ciekawy jeszcze jestem fulli, maja byc w czwartek :)
Pozdro.
hmm no .. pitbull jak to pitbull niewiele sie w nim zmienilo ( a to chyba dobrze ) swiadczy o ramce ze juz w jakims stopniu jest dopracowanym produktem - (a co za tym idzie cena niestety poszla w gore ) sam mam pitbulla 2004 jest to juz drugi pit.. i jak na razie jestem z niej zadowolony.
Jednak za NS'a mozna dac 900zl i to w dodatku cro - mo - author a gang - 800zl i wielu z was pewnie zrezygnuje z zakupu Pitbulla bo bedzie po prostu za drogi... a w granicy do 1000zl mozna dostac na prawde dobre ramki innych firm. - skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ? heheh ;)
Jak brac Dc to pitbulla ew.. amstafa.. takie jest moje zdanie ;P
Jednak za NS'a mozna dac 900zl i to w dodatku cro - mo - author a gang - 800zl i wielu z was pewnie zrezygnuje z zakupu Pitbulla bo bedzie po prostu za drogi... a w granicy do 1000zl mozna dostac na prawde dobre ramki innych firm. - skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ? heheh ;)
Jak brac Dc to pitbulla ew.. amstafa.. takie jest moje zdanie ;P