Masa Krk??

groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

3 maja powiadacie...

Zaznacze ten dzień wielką czarną kropą w kalendarzu, niczym nastolatka śledząca owulacje, zebym sie broń Boże nie zapomniał i żebym nie wyszedł na rower.

Ej zróbcie cos dla mnie, prosze was. Nie jezdzijcie po miescie. Jedzcie gdzies do lasu czy cos... albo zrobcie masówke o 3:30 w nocy, co ??
groochas
moderator
Kontakt:

a tak wlasciwie... przyznajcie sie tak szczerze, ile macie lat ?

(mam jakies takie dziwne przeczucie...)
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

cholerka ja dopiero okolo 13 maja czyli moich urodzin bede mial moj rowerek kochany
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
groochas
moderator
Kontakt:

o kurde... zazdroszcze Ci men !!
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

a moge przyjechac na hulajnodze?
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

BunnY pisze:a moge przyjechac na hulajnodze?
Stary jeszcze się pytasz?
PROSTE 10 RAZY :]
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

groochas: o co ci ku.. chodzi?? to ze robimy mase nie wtedy kiedy ty chcesz?? nie wszysto jest tak jak bysmy chciali, innym pasuje a to ze ty masz jakies "uwagi"(przydalo by sie inne slowo ale...) to tylko pozazdroscic(bynajmniej nie wychowania)
WWW.WFSPORT.PL
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

BunnY na hulajnodze mozna. Tylko pamietaj o ochraniaczach. Nie ma co ryzykować :|
back in da game...
BunnY
Kontakt:

okej... zrobie jak mowisz...
----------------------
groochas
moderator
Kontakt:

Fixxer, nie chodzi mi o termin masy, bo to generalnie mnie wali i tak na nią nie przyjade. A czemu nie przyjade ?? Bo od ostatniego razu masa kojarzy mi sie z bydłem, ścierwem, gówniarstwem i nie wiem czym jeszcze... Takimi "spotkaniami" jedynie pogorszycie i tak juz dramatyczną sytuacje bikerow w Krakowie. Było bydło w autobusie 134, juz nie mozna nim jezdzic. Mam nadzieje ze choc troche mnie zrozumiales. Poprostu ja nie wierze w cos takiego jak "KULTURA" w wykonaniu pewnych osób...

A tak btw, co masz do mojego wychowania ?? Czy ja kogos objechalem ?? Czy zachowalem sie w jakis sposób chamsko ?? Czekam na odp...
groochas
moderator
Kontakt:

Poza tym MASA kojazyla mi sie z pewnego rodzaju manifestem, walką o swoje prawa, przywileje, lepsze traktowanie. Zastanawiales sie nad tym jak taki 16-sto latek (no offence do mlodszych bikerow i pelny szacunek za jazde) postrzega mase ? Bo mi sie wydaje ze czesc z nich mysli tak : "ooo fajnie, jutro masa, zrobimy jakies bydło, moze hipermarket..."
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

groochas....masz racje..ale masa to masa...zawsze bedzie bydlo....były uroczystości zwązane z pogrzebem Papieża....byłem na błoniach patrze..a tu na wałach siedza sobie jakieś kolesie i piją browara..palą i wszystko olewają...więc nie ma co się zucac....bo na masie było bydło , jest bydło , i bedzie bydło....nei ma co się okłamywać pewnych rzeczy nie da się zmienić...:/:/:/:/:/

rozumiem o co Ci chodzi....ale Ty pewnie tez nei raz miałes ochote na bydło.....:)

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

ale po co to robicie? chodzi mi o pokazywanie ktory jest wiekszym klarnetem (chodzi mi o tych co pokazuja jacy sa cool)? osobiscie nie mam nic do grupowego :)) ale w pojedynke tez mozna :) Chodzi mi o to ze masa bylaby wg mnie OK gdyby zostal zorganizowany na legalu jakis przejazd przez miasto zakonczony np w LW, bez robienia z siebie cepa... teraz ludzie kojarza nas jako matołów ktorzy szpanuja tym co maja. tragedia, dlatego jestem przeciwny takiemu czemus.
pozdr.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

to bylo odnosnie:
olisko bo na masie było bydło , jest bydło , i bedzie bydło....nei ma co się okłamywać pewnych rzeczy nie da się zmienić...:/:/:/:/:/ olisko
"Words of wisdom - Full Face helmet"
groochas
moderator
Kontakt:

chociaz jeden który kuma o czym mowa... Juz Cie Iceman lubie :)
FixxerW11
Kontakt:

groochas wiem o co ci chodzi ale ja pierwszy raz robie (nie powiem mase bo mnie zjedziecie)... ustawke i mi wlasnie o to chodzi zebysie spotkac, pogadac ew. o wolski zachacyc a nie robic bydla wstylu pakujemy sie upieprzonymi blotem rowerami do hiper marketu albo do autobusu
WWW.WFSPORT.PL
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no ja popieram groochasa bo masa ma byc w jakims konkretnym celu tak jak to bylo w zeszle lato (chodzilo o mpk) chyba ze robicie tak jak w topicu (freeride'owa masa krytyczna ze jedziemy sobie poskakac i pobyc w milym towarzystwie a nie robic bydlo ktore prowadzi nas do zaglady , bo kazdy mowi ze nie ma praw dla bikerow ale sami sie do tego przyczyniamy robiac takie niepotrzebne rzeczy...
FixxerW11
Kontakt:

juz nie musicie sie pluc bo i tak wszyscy dali dupe, bylem i nikogo nie bylo, jedynie ziomki na x-ach(ale oni sa zawsze:)
)
WWW.WFSPORT.PL
BunnY
Kontakt:

fajnie bylo?? jakie nowe ogranicznie nam wprowadza?? jeździliście po supermarketach?? btw: odbyla sie w ogóle ta masa?? pzdr
----------------------
ODPOWIEDZ