Zwała z tylnym mechanikiem***))_)=

Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

dhcyc pisze:piotrex, pomyśl, co ty pierd***sz, jeżeli tarcza jest lekko skrzywiona, to da się ja naprostować rękami bez problemu, ale jak to skrzywnienie jest widoczne gołym okiem to qpa......
lekkie skrzywienie też widać gołym okiem :)
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Swoją czasami tak prostuje. tzn rękami jak jest zgięta lekko, a jak mocniej to używam do tego kombinerek i jest spoko. A co do skakania na tylnim kole to nie widze problemu czasami lubie sobie poskakać i nic się nie dzieje. Po to właśnie są pochłaniacze drgań w ramach żeby ci nie jebła.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

hehe dhcyc zalezy co rozumiesz przez lekkie skrzywienie...ja sie odnioslem do stwierdzenia do wypowiedzi bloszka co do prostowania tarczy-tyle...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

no właśnie to, że jest lekko skrzywiona, trochę trze o klocki, ale wiadomo, nikt nie bedzie prostował monstrum pogiętego ni w 5 ni w 9 :P
http://dhcyc.pinkbike.com
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

lekkie skrzywienie to pestka, z przymkniętym okiem sie tego nie widzi i to sie bierze poprostu w łapki.. :)ja mam haye. 203mm i niedużo musiałem interweniować. :P Lizzard tylko mi tylko złośliwie zginał tarcze i tyle. :)
pzdr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
skopek
Kontakt:

Post autor: skopek »

Lepiej zainwestować w dobrą v-ke(lx,xt,xtr lub avida sd3,5,7) i dobrą klamke (xt, xtr, fr1,sd5,7)+ dobre pancerze jeżeli chce sie robić kangaroo, pedalkicka itp. W streecie to bywa róznie, jedni wolą tarcze bo tak wygodniej, a drudzy v-ke bo mniej jest narażona na uderzenia.
Wszystkie chamulce mają wady i zalety, lecz każdy wybiera hamulec do swoich potrzeb :)
[S] rame project-x 15' stan bdb na gwarancji(16m), kiere ns x-up xl + mostek ns jump!
ODPOWIEDZ