lekkie skrzywienie też widać gołym okiem :)dhcyc pisze:piotrex, pomyśl, co ty pierd***sz, jeżeli tarcza jest lekko skrzywiona, to da się ja naprostować rękami bez problemu, ale jak to skrzywnienie jest widoczne gołym okiem to qpa......
Zwała z tylnym mechanikiem***))_)=
Swoją czasami tak prostuje. tzn rękami jak jest zgięta lekko, a jak mocniej to używam do tego kombinerek i jest spoko. A co do skakania na tylnim kole to nie widze problemu czasami lubie sobie poskakać i nic się nie dzieje. Po to właśnie są pochłaniacze drgań w ramach żeby ci nie jebła.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
lekkie skrzywienie to pestka, z przymkniętym okiem sie tego nie widzi i to sie bierze poprostu w łapki.. :)ja mam haye. 203mm i niedużo musiałem interweniować. :P Lizzard tylko mi tylko złośliwie zginał tarcze i tyle. :)
pzdr
pzdr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
Lepiej zainwestować w dobrą v-ke(lx,xt,xtr lub avida sd3,5,7) i dobrą klamke (xt, xtr, fr1,sd5,7)+ dobre pancerze jeżeli chce sie robić kangaroo, pedalkicka itp. W streecie to bywa róznie, jedni wolą tarcze bo tak wygodniej, a drudzy v-ke bo mniej jest narażona na uderzenia.
Wszystkie chamulce mają wady i zalety, lecz każdy wybiera hamulec do swoich potrzeb :)
Wszystkie chamulce mają wady i zalety, lecz każdy wybiera hamulec do swoich potrzeb :)
[S] rame project-x 15' stan bdb na gwarancji(16m), kiere ns x-up xl + mostek ns jump!