24 lipca -zawody DH Bełchatów

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

:D
http://dhcyc.pinkbike.com
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

no i co ?! Jak zwykle ****, nici z moich planów :/ nie bedzie DH Bełchatów w moim wykonaniu :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
OziFr
Kontakt:

Post autor: OziFr »

A jak bedzie z mierzeniem czasu przejazdu??? Bo ostatnio liczyl sie czas z 2 przejazdu a nie najlepszy z 2 przejazdow !!! Wiec jak tak ma byc to po co mam sie wysilac w pierwszym starcie
:)
Pozdrawiam
OziFr
Kontakt:

I ZWRACAM SIE DO TZW "ZAWODOWCOW" NIE ZMIENIAJCIE TRASY W CZASIE PRZEJAZDOW PO PRZEZ OSLOW WPIEPRZYLEM SIE W TASMY I STRACILEM Z 10 sek BO POPRZETAWIALI BIEG TRASY (po kamieniach w dolnej czesci trasy ) WIEC DAJCIE LUZZ ALBO ZMIENIAJCIE TRASE NA POCZATKU ZAWODOW, PRZED STARTAMI A NIE W 2 PRZEJEZDZIE OK!!!
POZDRAWIAM
OziFr
Kontakt:

oj tylko zeby pogoda nie sprawila nam psikusa bo jak narazi eto pada pada pada:( bleee
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

dhcyc
Kontakt:

no, żeby nie padało, a z niej tak własnie wynika :D :P
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

:D ja jade :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Arti__RB
Kontakt:

Post autor: Arti__RB »

mam takie pytanko ,, jakie sa teraz warunki na trasie,, bo ja jade jutro rano i nie wiem jakie opony załorzyc na suche , na błoto,,???????
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

a ja sie musze psychicznie nastawic na warunki, wiec pisac jak tam jest!!
Prosze!?
Braciak
Kontakt:

Post autor: Braciak »

...hmm...no więc rozmawiałem przed chwilą z moim bratem, który juz tam jest i mowi że opon na błoto nie trzeba zakładać bo nie jest źle a jutro z tego co podają w prognozach ma tam nie padać. Co do trasy to uskok w lesie podobno jest powiększony ale nieznacznie braciaczek mowi że gdyby nie wiedział o tym to by tego nie zauważył, faktycznie nie ma tej eski w lesie co mu sie nie dokonca podoba i pod koniec trasy był taki nawrót tuż przed ostatnim mostkiem to tam chłopaki usypali profil,także nie bedzie tam tak zwalniało jak ostanio, a i jest ta hopa przed metą (posiali tam trawe i mysleliśmy że jej nie będzie. No to chyba wszystko czego się dowiedziałem. ...Do jutra!!!
pozdr
OneManTeam
Konrad
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

a jak jest z zapisami...bo jakis tepy jestem i nie wiem...
wystarczy zgoda rodzica czy zgoda rodzica i zapisuje mnie ktos pełnoletnii, czy tez zgoda rodzica + zgoda rodzica ze dana osoba mnie zapisuje czy jak to jest ?
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
dhcyc
Kontakt:

Zgoda rodzica i ktoś połnoletni musi zapisać, formułkę masz na stronce gdzies :P A co do opon to ja mam łysawe i łyse,wmięc i tak wyboru niemam =D Do jutra panowie :D:D:D Szukacjcie baja z napisem DHCYC'S COCK na główce :D:D:D
dhcyc
Kontakt:

Dobra, kto był i jak wam poszło?? Bo ja 2 razy się wyglebiłem pożądnie :P Wyszło, żem dupa, bo zamiast poznać traske, pojechałem jak niewiadomo kto i pierwsze drzewa były moje i qmpla, który pojechał zamną, hehe :P No, póżniej kamienie, a tak to znośnie było :P Jakiś dół, jakieś krzaki i inne bajery :D A trasa, jakoże jest to moja właściewie pierwsza odwiedzona na takich zawodach była trudna, albo to raczej mój poziom jest niski, ale cóż, sztywny to sztywny :P Będę ćwiczył, będzie dobrze :] W pierwszym przejeżdzie udało mi sie 2 razy z trasy wylecieć :D, trzeciego niestety nie :P W drugim przejeżdzie pojechałęm sobie fajnie, niezaszybko, lightowo i 1:58 miałem, o 19 sekund lepiej niż za pierwszym kiedy chciałęm grzać :D Ale kij z wynikiem, ważne są doświadczenia :P Bilans strat to 2 urwane szprychy, troche rozwalona moja piękna manetka, zpsuta przerzutka, lekko wygięty hak i jakieś tam rysy, dobrze że nie więcej :P Ogólnie co się stało, się stało, więcej takich błędów nie popełniemam nadzieję i czekam na następne imprezy, ale nie poto, żeby mieć super czas, ale żeby nic nie urwać i się dobrze bawić :] A co do ostatniej chopki, to ona miała być duża?? :P
Aha i gratulacje dla tych bikerów co pruli przez las jak pojebani :D Niewiem jak tak można, ale jestem pełen podziwu, zwłaszcza dla kolcie na hardtalilach co mieli czasy coś koło 1:35, masakra :D

Jak wiecie gdzie są foty, filmy jakieiś to pisać, bo ja nie wróciłem do końca do siebe jeszcze :P
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

dhcyc pisze: Dobra, kto był i jak wam poszło?? Bo ja 2 razy się wyglebiłem pożądnie :P Wyszło, żem dupa, bo zamiast poznać traske, pojechałem jak niewiadomo kto i pierwsze drzewa były moje i qmpla, który pojechał zamną, hehe :P No, póżniej kamienie, a tak to znośnie było :P Jakiś dół, jakieś krzaki i inne bajery :D A trasa, jakoże jest to moja właściewie pierwsza odwiedzona na takich zawodach była trudna, albo to raczej mój poziom jest niski, ale cóż, sztywny to sztywny :P Będę ćwiczył, będzie dobrze :] W pierwszym przejeżdzie udało mi sie 2 razy z trasy wylecieć :D, trzeciego niestety nie :P W drugim przejeżdzie pojechałęm sobie fajnie, niezaszybko, lightowo i 1:58 miałem, o 19 sekund lepiej niż za pierwszym kiedy chciałęm grzać :D Ale kij z wynikiem, ważne są doświadczenia :P Bilans strat to 2 urwane szprychy, troche rozwalona moja piękna manetka, zpsuta przerzutka, lekko wygięty hak i jakieś tam rysy, dobrze że nie więcej :P Ogólnie co się stało, się stało, więcej takich błędów nie popełniemam nadzieję i czekam na następne imprezy, ale nie poto, żeby mieć super czas, ale żeby nic nie urwać i się dobrze bawić :] A co do ostatniej chopki, to ona miała być duża?? :P
Aha i gratulacje dla tych bikerów co pruli przez las jak pojebani :D Niewiem jak tak można, ale jestem pełen podziwu, zwłaszcza dla kolcie na hardtalilach co mieli czasy coś koło 1:35, masakra :D

Jak wiecie gdzie są foty, filmy jakieiś to pisać, bo ja nie wróciłem do końca do siebe jeszcze :P

tutaj prosze
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=16661 :P

pzdr
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

ej cos jest chyba nie tak.... co to ma znaczyc ze zawodnicy sponsorowani startuja w kategorii "hobby" czym wam sie kur... w głowach poje.... a moze czerpiecie satysfakcje z tego ze pokonaliscie kogos na gorszym sprzecie, kogos kto naprawde traktuje to hobbystycznie, a nie tak jak wy, niemalze zawodowo.
To tak jakbym wystartował w wyscigu dla 10latków tylko po to zeby wygrac nagrode.... ma to sens?! a moze to PAZERSTWO ??!!
A moze poprostu obawiacie sie porazki w innych kategoriach, i to z tąd taka chora decyzja dot. wyboru klasy...

Tak czy inaczej mało honorowe postepowanie.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Niestety to prawda... ale nie ma co rozpaczac. Nie wiem jak Wy, ja tam pojechalem dobrze sie bawic i mi sie udalo. Moim zdaniem bardzo udana impreza, ktora stworzyla mozliwosci do spotkania wielu znajomych. Pozdro dla Rzeszowa, Wa-wy i Gdyni.
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

panowie miejsce imprezy jest na górce, naprzeciwko tej na ktorej odbywały się mistrzostwa europy, wyciągu nie będzie, dojazd na start zawodów samochodami
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

popieprzyło mi sie nie chodzi o te zawody, tylko o zawody 21 sierpnia w Boguszowie-Gorcach(koło Wabłbzycha)
ODPOWIEDZ