24 lipca -zawody DH Bełchatów
I ZWRACAM SIE DO TZW "ZAWODOWCOW" NIE ZMIENIAJCIE TRASY W CZASIE PRZEJAZDOW PO PRZEZ OSLOW WPIEPRZYLEM SIE W TASMY I STRACILEM Z 10 sek BO POPRZETAWIALI BIEG TRASY (po kamieniach w dolnej czesci trasy ) WIEC DAJCIE LUZZ ALBO ZMIENIAJCIE TRASE NA POCZATKU ZAWODOW, PRZED STARTAMI A NIE W 2 PRZEJEZDZIE OK!!!
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
http://pogoda.onet.pl/0,1137,38,miasto.html pogoda na jutro :)
...hmm...no więc rozmawiałem przed chwilą z moim bratem, który juz tam jest i mowi że opon na błoto nie trzeba zakładać bo nie jest źle a jutro z tego co podają w prognozach ma tam nie padać. Co do trasy to uskok w lesie podobno jest powiększony ale nieznacznie braciaczek mowi że gdyby nie wiedział o tym to by tego nie zauważył, faktycznie nie ma tej eski w lesie co mu sie nie dokonca podoba i pod koniec trasy był taki nawrót tuż przed ostatnim mostkiem to tam chłopaki usypali profil,także nie bedzie tam tak zwalniało jak ostanio, a i jest ta hopa przed metą (posiali tam trawe i mysleliśmy że jej nie będzie. No to chyba wszystko czego się dowiedziałem. ...Do jutra!!!
pozdr
OneManTeam
Konrad
OneManTeam
Konrad
Dobra, kto był i jak wam poszło?? Bo ja 2 razy się wyglebiłem pożądnie :P Wyszło, żem dupa, bo zamiast poznać traske, pojechałem jak niewiadomo kto i pierwsze drzewa były moje i qmpla, który pojechał zamną, hehe :P No, póżniej kamienie, a tak to znośnie było :P Jakiś dół, jakieś krzaki i inne bajery :D A trasa, jakoże jest to moja właściewie pierwsza odwiedzona na takich zawodach była trudna, albo to raczej mój poziom jest niski, ale cóż, sztywny to sztywny :P Będę ćwiczył, będzie dobrze :] W pierwszym przejeżdzie udało mi sie 2 razy z trasy wylecieć :D, trzeciego niestety nie :P W drugim przejeżdzie pojechałęm sobie fajnie, niezaszybko, lightowo i 1:58 miałem, o 19 sekund lepiej niż za pierwszym kiedy chciałęm grzać :D Ale kij z wynikiem, ważne są doświadczenia :P Bilans strat to 2 urwane szprychy, troche rozwalona moja piękna manetka, zpsuta przerzutka, lekko wygięty hak i jakieś tam rysy, dobrze że nie więcej :P Ogólnie co się stało, się stało, więcej takich błędów nie popełniemam nadzieję i czekam na następne imprezy, ale nie poto, żeby mieć super czas, ale żeby nic nie urwać i się dobrze bawić :] A co do ostatniej chopki, to ona miała być duża?? :P
Aha i gratulacje dla tych bikerów co pruli przez las jak pojebani :D Niewiem jak tak można, ale jestem pełen podziwu, zwłaszcza dla kolcie na hardtalilach co mieli czasy coś koło 1:35, masakra :D
Jak wiecie gdzie są foty, filmy jakieiś to pisać, bo ja nie wróciłem do końca do siebe jeszcze :P
Aha i gratulacje dla tych bikerów co pruli przez las jak pojebani :D Niewiem jak tak można, ale jestem pełen podziwu, zwłaszcza dla kolcie na hardtalilach co mieli czasy coś koło 1:35, masakra :D
Jak wiecie gdzie są foty, filmy jakieiś to pisać, bo ja nie wróciłem do końca do siebe jeszcze :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
dhcyc pisze: Dobra, kto był i jak wam poszło?? Bo ja 2 razy się wyglebiłem pożądnie :P Wyszło, żem dupa, bo zamiast poznać traske, pojechałem jak niewiadomo kto i pierwsze drzewa były moje i qmpla, który pojechał zamną, hehe :P No, póżniej kamienie, a tak to znośnie było :P Jakiś dół, jakieś krzaki i inne bajery :D A trasa, jakoże jest to moja właściewie pierwsza odwiedzona na takich zawodach była trudna, albo to raczej mój poziom jest niski, ale cóż, sztywny to sztywny :P Będę ćwiczył, będzie dobrze :] W pierwszym przejeżdzie udało mi sie 2 razy z trasy wylecieć :D, trzeciego niestety nie :P W drugim przejeżdzie pojechałęm sobie fajnie, niezaszybko, lightowo i 1:58 miałem, o 19 sekund lepiej niż za pierwszym kiedy chciałęm grzać :D Ale kij z wynikiem, ważne są doświadczenia :P Bilans strat to 2 urwane szprychy, troche rozwalona moja piękna manetka, zpsuta przerzutka, lekko wygięty hak i jakieś tam rysy, dobrze że nie więcej :P Ogólnie co się stało, się stało, więcej takich błędów nie popełniemam nadzieję i czekam na następne imprezy, ale nie poto, żeby mieć super czas, ale żeby nic nie urwać i się dobrze bawić :] A co do ostatniej chopki, to ona miała być duża?? :P
tutaj prosze
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=16661 :P
pzdr
ej cos jest chyba nie tak.... co to ma znaczyc ze zawodnicy sponsorowani startuja w kategorii "hobby" czym wam sie kur... w głowach poje.... a moze czerpiecie satysfakcje z tego ze pokonaliscie kogos na gorszym sprzecie, kogos kto naprawde traktuje to hobbystycznie, a nie tak jak wy, niemalze zawodowo.
To tak jakbym wystartował w wyscigu dla 10latków tylko po to zeby wygrac nagrode.... ma to sens?! a moze to PAZERSTWO ??!!
A moze poprostu obawiacie sie porazki w innych kategoriach, i to z tąd taka chora decyzja dot. wyboru klasy...
Tak czy inaczej mało honorowe postepowanie.
To tak jakbym wystartował w wyscigu dla 10latków tylko po to zeby wygrac nagrode.... ma to sens?! a moze to PAZERSTWO ??!!
A moze poprostu obawiacie sie porazki w innych kategoriach, i to z tąd taka chora decyzja dot. wyboru klasy...
Tak czy inaczej mało honorowe postepowanie.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl