lankru pisze:hofmenno ale kurde ja nie wiem jaki producent robi rame w ktorej po zalozeniu amorka badz twardego widelca i grubej opony na kolo to bedzie zaczepiac o pedal hofmenrozkmin to na spokojnie bo nie chodzi o to zeby sie klocic
a Tobie GunloK__ polecam zadzwonienie do duncona i sie spytanie czego to moze byc wina, moglbys tez pokazac jakies fotki
no siema elo elo poziomka,jestem frajerem nie znam sie wiesz, ciota
ok widze ze nic sensownego w tym temacie nie piszecie to podlaczam sie do niego z pytaniem, krotka pilka - jak sprawa wyglada z barspinem w przypadku przerzutki tyl i hydraulika? wiem ze sie da, tego mi mowic nie musicie, chodzi mi glownie o sposob poprowadzenia linki przerzutki i przewodu hudraulika tak, zeby dalo sie krecic pelnego barspina, bo z x'em nie ma problemu - macie jakies pomysly?
na jednego barspina mozesz dac linke dosyc krotka i krecisz go w lewa strone wtedy linki przechodza kolo mostka, podpatrzylem na filmie Cowana, on tak mial zrobione. Mozna tez dac dluugie, ale szczerze , t obym sie troszke bal z tym hydraulikiem, nie mam pojecia jaka wytrzymalosc maja te przewody.
no wlasnie w tym sek ze przewody sa sztywne i przy kreceniu mozna pozrywac :/ naogladalem sie wielu filmow gdzie barspin i hydraulik graly w parze ale niestety nie mam pojecia jak byl rozwiazany problem przedowu :/ a lipnie byloby rezygnowac z hydrauliki dla barspina, lepiej juz na odwrot..
to jeszce gorzej bo w tych hamplach pancerze sa badziewackie :/
co do tego rozwiazania to piszesz o normalnym przedluzaniu, jednak co niektorzy jak na przyklad w filmach(profesjonalnych powiedzmy)moga pozwolic na zerwanie tych przewodow bo sa sponsorowani:) nie martwia sie tym czy im taki pancerz sie przerwie czy nie :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ale tak czy inaczej Golum pancerz od hydraulika pojdzie Ci bardzo szybko:) u mojego kumpla w konie od samego skrecania kierownica zrobila sie dziurka, w tym hamplach to chyba normalne.
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
no tak, co prawda to prawda ze przewody wielu przeciazen nie wytrzymuja tak jak linka ktora sie kreci w pancerzu jak jej odpowiada :/
wlasnie skonczylem kombinowanie i puscilem wlasnie wszystko pod kierka, jutro przetestuje jak to sie bedzie sprawowalo bo na sucho jest nawet ok
w kazdym razie dzieki za podpowiedzi
pozdro