małolaci!!
chwile chwile chwile
czyzby juz sie zrodzil podzial na nas i was? wyhamujcie, przeciez to zulepnie niepotrzebne.
wystarczy piszac na forum kierowac sie paroma prostymi zasadami. jakie one bede to zalezy od kazdego z osobna, ale najfajniej chyba by bylo zeby te wlasnie zadasy, zamiast utrudniac, ulatwialy nam wspolne tutaj egzystowanie.
czyzby juz sie zrodzil podzial na nas i was? wyhamujcie, przeciez to zulepnie niepotrzebne.
wystarczy piszac na forum kierowac sie paroma prostymi zasadami. jakie one bede to zalezy od kazdego z osobna, ale najfajniej chyba by bylo zeby te wlasnie zadasy, zamiast utrudniac, ulatwialy nam wspolne tutaj egzystowanie.
Panowie, skonczmy juz te bezsensowne klutnie. Ta strona zostala stworzona do POMOCY zaznaczam do POMOCY ludzia pooczatkujacym, jak i rownierz nie poczatkujacych w ich problemach dotyczacych sportu jakim jest "jazda na rowerze:D", wiec jak przystalo na cywilizowanych ludzi uspokujcie sie. Wiem ze po tym co teraz napisalem ktos mnie zbluzga, ale odrazu bedzie wiadomo kto jest w tym wypadku małolat. Zrozumcie to w koncu ze jak chce sie kogos pobluzgac to sie idzie na mecz a nie wypisuje na forum dyskusyjnym. Co taki kozak jestes ze potrafisz mnie zbluzgac przez internet? Ja jestem pewnien ze jak bysmy byli gdzies w np. w sroku lasu sam na sam to bys sie slowem nie odedzwal tylko sie mnie cichutko i grzecznie zapytal jak z tad wyjsc i bys za mna bujal bo bys sie bal zostac sam. Taka akcja. wielkie pozdro za intyligencje i orange'a dla "xxxxx" czy "xxxxxxxx" obojetnie.
stogi
elyta forumowych wyjadaczy pamietajace forum sprzed 2-3 lat
vs
pokolenie dragstar+duro buahah
kto wygra? uwaga uwaga rozpoczyna sie starcie! piiiip FAJT
a tak serio to nie wiem co rozumiesz 'przez olewanie was' mamy pozwolic gowniarzom intelektualnym smiecic, ********* 3 po 3 i wprowadzac ludzi w blad i rzucac kurwami na prawo i lewo?? hola hola to nie jest takiego intelektualnego gowniarza notatnik tylko forum publiczne i troche kultury i zasad by sie przydalo. forum sluzy do 'kulturalnej wymiany informacji' a nie jest to prywatny blog badz chat albo zamiennik z gg...
elyta forumowych wyjadaczy pamietajace forum sprzed 2-3 lat
vs
pokolenie dragstar+duro buahah
kto wygra? uwaga uwaga rozpoczyna sie starcie! piiiip FAJT
a tak serio to nie wiem co rozumiesz 'przez olewanie was' mamy pozwolic gowniarzom intelektualnym smiecic, ********* 3 po 3 i wprowadzac ludzi w blad i rzucac kurwami na prawo i lewo?? hola hola to nie jest takiego intelektualnego gowniarza notatnik tylko forum publiczne i troche kultury i zasad by sie przydalo. forum sluzy do 'kulturalnej wymiany informacji' a nie jest to prywatny blog badz chat albo zamiennik z gg...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nic dodac nic ująć ... zaczęło się od kilku postów a potem wzajemne oskarżenia ... kończąc na ogólnym bałaganie i zniesmaczeniu ...
Cszyvy stare dobre forum sprzed paru lat .... aż się łezka w oku kręci :)
myśle że to konczy temat, chyba że ktoś ma coś do dodania??? (pomijam wypowiedzi kierowane do konkretnych użytkowników)
Cszyvy stare dobre forum sprzed paru lat .... aż się łezka w oku kręci :)
myśle że to konczy temat, chyba że ktoś ma coś do dodania??? (pomijam wypowiedzi kierowane do konkretnych użytkowników)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
ja pamiętam sprzed 4 ;)
tez zaczynałem od tematu "cześć jestem nowy bla bla bla" ale było spoko (to a'propos tematu niejakiej "bachy" - ja wiem ze sympatyczności na matmie nie uczą ani na egzaminie gimnazjalnym nie ma ale co szkodzi sie przywitać - zwłaszcza z dziewczyna [no chyba ze to taki wiek ze dziewczyny są "fe"])
wieeele razy temat dupnych tematów i chujowych wypowiedzi był poruszany i nadal nie wymyslono lepszego sposobu niż ignorowanie. trzeba być poprostu mądrzejszym. a że forum już nie te... se newrati - i trzeba sie z tym pogodzic.
pozdrawiam
tez zaczynałem od tematu "cześć jestem nowy bla bla bla" ale było spoko (to a'propos tematu niejakiej "bachy" - ja wiem ze sympatyczności na matmie nie uczą ani na egzaminie gimnazjalnym nie ma ale co szkodzi sie przywitać - zwłaszcza z dziewczyna [no chyba ze to taki wiek ze dziewczyny są "fe"])
wieeele razy temat dupnych tematów i chujowych wypowiedzi był poruszany i nadal nie wymyslono lepszego sposobu niż ignorowanie. trzeba być poprostu mądrzejszym. a że forum już nie te... se newrati - i trzeba sie z tym pogodzic.
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Ja ja powiem tak ogólnie, że nie które dzieci udzielające się na tym forum zasługują na porządne wpier#ol. Niekórym się wydaje że jak siedzą na forum mając 13 lat moga pojeżdzać innych, bo nikt im nic nie zrobi, są święci i anonimowi, i tak sobie uzywają na ludziach o kilka, kilkanaście lat starszych.
małe info dla coniektórych. mówcie to co powiedzielibyście stojąc twarzą w twarz z drugą osobą.
małe info dla coniektórych. mówcie to co powiedzielibyście stojąc twarzą w twarz z drugą osobą.
Boże co Tu się do diaska dzieje...ludzie to miejsce sluzy do integracji naszego srodowiska a nie do podziałów i kłótni...Rozmiawiałem przed chwilą z jednym z władnych tego forum i powiedziałem mu co myślę o tym forum w tym stanie...Trzeba coś zmienić. Nie może tak być że jedni na drugich jadą...Zróbcie jakiś system kar czy coś...3 razy kara i ban na host'a zeby kolo nie zmienil IP i znow od początku...Prawda jest taka że gówniarstwo się zachowuje jakby to forum nalezalo do nich...inna sprawa to to że trzeba być mądrzejszym jest takie przysłowie:
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jak zobaczycie jakiś ******** topic to stosujecie to przyslowie i topic umrze smiercia naturalna....
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jak zobaczycie jakiś ******** topic to stosujecie to przyslowie i topic umrze smiercia naturalna....
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8