Chcę zbudowac tor....

~NIGHTHOWK~
Kontakt:

Post autor: ~NIGHTHOWK~ »

i jak macie cos jeszcze to dajcie wszystko sie przyda znaleźliśmy w lesie lekką górke tak ze 300m w dół bardzo lekki zjazd i myślę że sie nada na tor no i drzewka są równo posadzone taki 2m od siebie;]
FREERIDE RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

takie fotki znajdziesz na www:pinkbike.com jest ich tam troche tylko musisz poszukać cierpliwie :)))
walić podpisy
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Wszystko zależy od miejsca. Najpierw musisz znaleźć miejsce z dużą górką, najlepiej w lesie żeby nikt nie przeszkadzał i nie niszczył hop i north shorów.
Od tego co ma się znajdować na torze zależy co lubisz. Jak lubisz sie pobawić technicznie to musisz popracować wyobrażnią żeby Ci nie zabrakło miejsca. Wszystkie wymiary hop, dropów itp. zależa od twoich umiejętności. Bo co z tego że zbudujesz drabinkę 5m nad ziemią jak nie bedziesz jej używał po jedenej glebie?? Przy budowie toru ważne jest żebyś budował "przeszkody" które bedą rozwijać twoje umijętność (np. latania 3 hop w rytmie) a nie cofać :P
~NIGHTHOWK~
Kontakt:

jop dzięki właśnie załatwiliśmy sobie żeby na to pole wysypali nam 5 wywrotek a potem będziemy to taczkami roznosić :)
~NIGHTHOWK~
Kontakt:

no i sie z chłopakami zrzuciliśmy na 3 kubiki prostych pali brzozowych :) a reszte to sobie skombinujemy we własnym zakresie :)
Jka macie jekie
~NIGHTHOWK~
Kontakt:

Jak macie jakieś fotki przeszkód to podrzućcie :)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

jak skonczycie to zapodaj kilka fotek :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

poszukaj po kolegach filmow z serii kranked i northshore, sa tam pokazane naprawde wyje.... tory roznego rodzaju i masci, pozatym tak jak ktos wczesniej nadmienil pojezdzij i popodgladaj, ja z kolesiami we wrocku ostro mamy zamiar poryc na bsk71 tego lata, acha i pamietaj ze jak znajdziesz fajna miejscuwe to ci troche pracy oszczedzi
Local Swinga-Swinga
~NIGHTHOWK~
Kontakt:

dzięki wam za to oby wam loty sie dłuuuuuuuuuuuużyły
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

ochota na zrobienie takiego tora mnie nabrała :D
jeśli ktoś z Rzeszowa byłby chętny to walić na gg 1504469 , idealnym miejscem byłby łąki na Baranówce 4 jest to na górce , możba by tam zrobić coś konkretnego :) liska 2 ?? :]
Zks !!!
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

musze powiedzieć że mam ułatwienie i to zajebiste .bo mam materjał co zwie się podkłady kolejowe i mam tego każdą ilość za śmieszne pieniądze. czekam tylko kiedy chłopaki z http://www.hcfr.pl załatwią miejcuwke :))) a wtedy odpierdole taki bike park w trujmieście że heja
walić podpisy
ODPOWIEDZ