Chcę zbudowac tor....
-
- Kontakt:
Wszystko zależy od miejsca. Najpierw musisz znaleźć miejsce z dużą górką, najlepiej w lesie żeby nikt nie przeszkadzał i nie niszczył hop i north shorów.
Od tego co ma się znajdować na torze zależy co lubisz. Jak lubisz sie pobawić technicznie to musisz popracować wyobrażnią żeby Ci nie zabrakło miejsca. Wszystkie wymiary hop, dropów itp. zależa od twoich umiejętności. Bo co z tego że zbudujesz drabinkę 5m nad ziemią jak nie bedziesz jej używał po jedenej glebie?? Przy budowie toru ważne jest żebyś budował "przeszkody" które bedą rozwijać twoje umijętność (np. latania 3 hop w rytmie) a nie cofać :P
Od tego co ma się znajdować na torze zależy co lubisz. Jak lubisz sie pobawić technicznie to musisz popracować wyobrażnią żeby Ci nie zabrakło miejsca. Wszystkie wymiary hop, dropów itp. zależa od twoich umiejętności. Bo co z tego że zbudujesz drabinkę 5m nad ziemią jak nie bedziesz jej używał po jedenej glebie?? Przy budowie toru ważne jest żebyś budował "przeszkody" które bedą rozwijać twoje umijętność (np. latania 3 hop w rytmie) a nie cofać :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
poszukaj po kolegach filmow z serii kranked i northshore, sa tam pokazane naprawde wyje.... tory roznego rodzaju i masci, pozatym tak jak ktos wczesniej nadmienil pojezdzij i popodgladaj, ja z kolesiami we wrocku ostro mamy zamiar poryc na bsk71 tego lata, acha i pamietaj ze jak znajdziesz fajna miejscuwe to ci troche pracy oszczedzi
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
musze powiedzieć że mam ułatwienie i to zajebiste .bo mam materjał co zwie się podkłady kolejowe i mam tego każdą ilość za śmieszne pieniądze. czekam tylko kiedy chłopaki z http://www.hcfr.pl załatwią miejcuwke :))) a wtedy odpierdole taki bike park w trujmieście że heja
walić podpisy