Dziewczyny a Riderzy

myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

mokrynosek i dlatego ja znalazlem drugie ciekawe zajecie i nei wyobrazam sobie dnia bez... czesto a nawet coraz czesciej przyslania mi to rower xD.... gitara elektryczna na modłę oldschool rock/metal :P
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

mrnezg, dokladnie :) Sen na jawie :)
scrap_13
Kontakt:

Post autor: scrap_13 »

a u nas jest dziewczyna kolegi ktora nam pomaga kopać :D starszego kolegi:P
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

mozna jej kupic taka przyczepke :D i bedziesz mial problem z glowy
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
An3x
Kontakt:

Re: Dziewczyny a Riderzy

Post autor: An3x »

Heh =D Siema =] Ja jestem dziewczyna ;p i dostala ta stronke od ... takiego jednego=p Uwazam ( to do facetow=) ze jesli kochacie to co robicie a laska z ktora jestescie nie przepada za tym to widocznie nie jest warta tego zeby z nia byc=p To jest pasja ;] Ja nie jezdze jakos bardziej na rowefq tylko czasami, ale tancze i dlatego wiem co czujecie=] Szanuje to co robicie bo hce zeby ktos szanowal to ze ja tancze =] I powiem jeszcze ... zenie rezygnujcie z roweru ani na troszke dla laski=p Jesli jej zalezy to zrozumie =p tlyko ze nalezy to wczesaniej wytlumczyc =p Heh =D Tia...=p

Buzi dla Mojego Miłego =*
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

An3x ale z Twojej strony, ile razy chciałabyś widzieć swojego chłopaka połamanego, poobijanego, jak sie poprostu rozwala na jakiejś chopie, czy dropie... Wejdz na www.pinkbike.com wejdz w Photos i wpisz w wyszukiwarkę "broken" albo "crash" zobaczysz jak to nieraz wygląda.

Poprostu... obie strony mają swoje racje, taki sport.
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

ja dla swojej moge rzucic rowery w pizdu - tak sie u mnie sprawa ma
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

zalezy jak ktos do tego podchodzi, jak dla mnie teraz wazniejszy jest rower.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

ŚwierQ pisze:ja dla swojej moge rzucic rowery w pizdu - tak sie u mnie sprawa ma
heh stary ja teraz też bym mógł ale za późno się kapnąłem że coś się psuje...
ŚwierQ
Kontakt:

mrnezg pisze:
ŚwierQ pisze:ja dla swojej moge rzucic rowery w pizdu - tak sie u mnie sprawa ma
heh stary ja teraz też bym mógł ale za późno się kapnąłem że coś się psuje...
u mnie nic sie nie psuje... wrecz przeciwnie :] Ale gdyby powiedziala mi "skoncz z tymi wyglupami bo sie o Ciebie boje" tak bym tez zrobil... WSZYSTKO dla mojej kobiety zrobie bo baaardzo ja kocham :*

Pozdrawiam i wszystkim zycze tego samego co mam ja
KTOSSSS
Kontakt:

Post autor: KTOSSSS »

Ja nie mam dziwczyny i nie mam problemu. Poprostu stan wolny do 18 i tyle:P:)
http://www.pinkbike.com/photo/1404538/
http://tiny.pl/937z allegro
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

KTOSSSS, jezeli uwazasz ze dziewczyna to problem to idz sie dalej bawic klockami :)
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

KTOSSSS stary jeżeli uważasz dziewqczyne za problem to chyba nie dorosłeś do związków ;) dla mnie dziewczyna to przyjemnośc... ale poprostu że byłem zbyt napalony na jazde to zrobiłem głupi błąd ;)
KTOSSSS
Kontakt:

Post autor: KTOSSSS »

Wronamrnezg chyba źle sie wyraziłem, bo poco mam chodzić z jakąś dziewczyną jak i tak nie miał bym dla niej czasu:/ Chyba żeby też jeździła to co inego:P
http://www.pinkbike.com/photo/1404538/
http://tiny.pl/937z allegro
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Siemka

Powiem Wam ze moja laska mi nie sprawia kłopotów. Ja jej od razu na początku powiedziałem że ja kocham jazde na rowerach ze to jest moja pasja i chce żeby to zaakceptowała no i powiedziała że dobra tylko żebym się też z nia spotykał i teraz nie mam problemów pomimo tego że dzieli nas 7 km nie mamy żadnych problemów!!!!! :D
http://www.team.hadronsport.com/
Pawco
Kontakt:

Post autor: Pawco »

Jak wasza dziewczyna robi problem,jest maxymalnie zniechecona do roweru i stawia warunki typu albo ja albo rower zrobcie to co ja,zluzcie jej przecietny rower dualowke(taki do nauki ) i jej go dajce z tekstem jak nie wiesz o co chodzi w tym zamilowani to chodziaz sprobuj. Jak to nie pomorze to radze sie do niej dostosowac ja osbiscie przekonalem swoja dziewczyne do roweru i smiga ze mna:D
ŚwierQ
Kontakt:

KTOSSSS przepraszam za niedyskretne pytanie ale czy nie masz problemow natury osobistej? Jakichs potrzeb zwiazanych z kontaktem cielesnym drugiej osoby [w tym przypadku kobiety] ? Czy po prostu uwazasz ze masturbacja=rewelacja ? Bo rozumiem ze piszesz tu o sprawach duchowych, uczuciowych, o braku czasu dla drugiej osoby..... ciezko to zrozumiec no ale rozumiem. A seks? :> Natury nie oszukasz..... no chyba ze masz 14 lat to zrozumiem....
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

KTOSSSS fajnie sie masz czlowieku ... jesli nie zaznales piekna obcowania z druga, ukochana osoba to wspolczuje... ŚwierQ no natury nie da sie oczukac :)

moja dziewczyna mimo ze nie jezdzi i ma czasem wyrzuty ze jezdze za dlugo i ze mam dla niej mniej czasu to nie zabrania mi tego ... ona kocha malowac i jak idze gdzies w plener na caly dzien to niech idzie mimo ze chcialbym sie z nia spotkac bo ja rozumiem ze to jej pasja tak jak ona moja rozumie to ze kocham rower :) i wszystko da sie pogodzic :) poza tym ze zawsze mam niezly opierdo* jak jestem poobijany:) i o to ze jej nie zabieram czesto do teatru/kina/restauracji bo akurat musze cos do rowera kupic:)
co cie nie zabije to wzmocni
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Fujibiker 7km ? ja pitole chcialbym tak, ja mam 1.5-2 godziny kabanami, tramwajami, na dokladnie drugi koniec wawy ;/ do kobiety.
ale wiecie co jest piekne? jej to nie przeszkadza by w ferie teraz byc codziennie u mnie w domu na dziesiata gdy ja dopiero z lazienki wychodze :P potem tylko na 20 ja odwiesc musze jak na rower wyjdziemy czy cos ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ