Kraków - skałki twardowskiego i okolice.

HuGOn
Kontakt:

Post autor: HuGOn »

Sulring pisze:***** jaki bezsens. Zaczynam sie bac. Dawniej to byl lajcik chodzilo sie gdzie chcialo. Teraz ciagle komus kroja bajki kogos gonia itp. U nas w tarnowie znowu tez nie jest tak lajtowo bez przesady. Po za tym u nas to bikerzy meidzy soboa opowiadaja jak to beda sie napierdac bo ktos dal zly koment na pinku :) Wiec nam to jeszcze tylko drechow brakuje :]
jak jechalem krakowska do sklepu to jakies dresy do mnie przykozaczyly ,ale wiadomo , to jest ruchliwa ulica wiec nic sie nie stalo :P
wiec w tarnowie nie jest tak bezpiecznie jak sie wydaje ale napewno bezpieczniej niz w wiekszych polskich miastach
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

brolly z calym szczunkiem, PiS-u mozna nie lubic, ale co jak co oni jako jedyna partia proponowali tak radykalne zasotrzenie kodeksu karnego:] wiec co jak co, ale do walki z dresami to lepiej z nimi niz z liberałami..ale nei gadajmy o polityce. Trzeba zbierac podpisy, wybierac do urzedu miasta ludzi ktorzy glownie optuja za walka z przestepczoscia, patrzec im na raece i rzliczac tka zeby swoich przyrzeczen dotrzymywali. BO niedlugo wyjscie na ulice w sordku dnia bedzie musialo byc poprzedzone telefonami do calej rodziny gdzie szukać zwłok. Tyle
mikael
Kontakt:

ee a wy w Tarnowie to macie tego goscia..jak mu tam..EVER? tak sie chyba nazywa, co wszyscy po nim jeżdza:D tak ze tacy bez konfliktowi to wy nie jestescie:P
mikael
Kontakt:

aa i lisek to nei chodzi o wzroce jako o takie..bo chbya kazdy z nas wie co to znaczy meic ojca na dobrym stanowisku, ktory moze i do czegos doszedl, ale mimo tego i tak nie wzbudza u nas szacunku, uwazamy go za nudziarza ktorey sprzedal marzenia dla pieniędzy..a tym bardizej takie dresy, nei kazdy jest za patologicznej rodziny, wiekszosc ma biernych, porzadnych, ciezko pracuajcych starych ktorzy sa dla nich nikim- kims przegranym, kims kto sie NUDZI. A koledzy na osiedlu , gwiazdy hip hopu itp..no co, przez przestepcozsc do gwiazd
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Majkel, sad 24h nie ma sensu jezeli wiezienia sa przepelnione, pomysl co by sie dzialo.

Jak dla mnie za mniejsze przestepstwa powinny byc wymierzane prace spoleczne, nie mam zamiaru placic jakiemus drechowi/gwalcicielowi/pijakowi za zarcie i dach nad glowa.
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Proponuje opowiedzieć o całej sprawie krakowskiemu biurze Gazety Wyborczej- oni lubia takie sprawy, a w "Gazecie Krakow" piszą często takie pierdoły, że ucieszą sie gdy wreszcie dostaną coś poważnego... Nie zaszkodzi sprobować, a jeśli sie uda to choć częsciowo moglibyśmy rozwiazać ten problem

Pozdro
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

wojtek1506 jak chcesz to ladnie to opisz i przeslij mi na maila (lastozzi_at_gmail.com) postaram sie sprzedac to pewnej dziennikarce :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Niestety nie mam zdolności do pisania. Może ktoś inny z tego forum z Krakowa umie pisać ładne opowiadania?
Chętnie bym to napisał, ale mi wyjdzie kicha :/
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
mikael
Kontakt:

no ja niby pracuje w radiu ale to nic nie da:D moge cos wspomniec, moze sie zainteresuja.jak do tej pory wszystkei nagrane audycje o sportach ekstremalnych leza zakurzone gleboko na polce i nikt tego nie chce emitowac..mad cow jakie prace społeczne? to ma być kara!! zreszta za skucie komus mordy wysylac na prace spoleczne? zobacz sobie jak wygladaja przepisy np w nowym jorku, jak tam giuliani z najniebezpieczniejszego maista usa zrobił w ciagu dwoch lat najbezpieczniejsze..zapewniam ze nie za pomoca skazywania na sprzatanie przedszkoli. Zreszta te fiuty i tak nei maja co robic , stad kradna, wiec praca to bedzie ejszcze nagroda, nawet jesli bezpłatna
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

MadCow a kto powiedzial ze sady 24h nie moga nalozyc kary pracy spolecznej?
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

skane napisałeś i zablokowałeś temat na około 2 dni. hehehehe zart.
bumelant
Kontakt:

Post autor: bumelant »

a ja najechałem przez nieuwagę dresowi na noge z tyłu... Powiedział tylko kur*a, ale zdążyłem uciec.... :D
Zbyq_krk
Kontakt:

Post autor: Zbyq_krk »

bumelantI o to chodzi!! W przypadkowy sposob zniecheciles dresa do rowerow bo pewnie mu dresy... zabrudziles :D a jak wiadomo dresik dla dresa jest rzecza swieta
Lisek-Tm
Kontakt:

jak Beret dla mohera.
bumelant gratuluje udanej akcji. hehehe. oby takich więcej. pzdr
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

takiego to z lopaty wykopas dol wjebac go tam jescze poprawic z lopaty i zakopac
Lisek-Tm
Kontakt:

wsumie to niewiem czego się czepiamy? porządny dres chodzi w okularkach OKLEY (więc prawie oakley) do tego lustrzanki zazwyczaj pomarańczowe lub czerwone. tylko pozazdrościć.
ODPOWIEDZ