Duro Triple

Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

lepiej jak kupisz sobie manitou black (urzywany) albo dołozysz troche (około 100) i kupisz rs psylo. za 450 spokojnie coś kupisz.
ak47

Post autor: ak47 »

nie wiem, czy za 350zł kupisz coś sensownego. Patrzyłem na allegro i jest tylko jeden bomberek z 99 roku ze skokiem 80mm. Wiadomo, że triple to chwyt marketingowy dla młodocianych lanserów, więc wiadomo, ż kasa w błoto. Ale zwykłe D nie jest już takie złe. Jakbym miał jeszcze raz wybierać to znowu kupiłbym Duro. Po moim tuningu chodzi naprawdę spoko, więc do enduro i ostrego XC w zupełności mi wystarcza
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

http://allegro.pl/item103983513_boxxer_ ... anio_.html
A co powiecie na to kolega ma 450 (w ostatecznosci 500)zl szuka czegos do lekkiego Fr troche Dh ale taniego moze wiecie cos wiecej o tym BOXXERZE
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

no tego boxxera mozan poobserwowac i jak bediz e wjakies rozsadnej cenie to mozna by go wziasc
z1bam
Kontakt:

Post autor: z1bam »

DeathJumperWiotam możesz mi wytłumaczyć w jaki sposob ztuningowałes swojego duro triple?moze masz jakieś fotki jaki to zrobić Pozdro
hmmm.co by to wpisac??:p
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

knypal no to jest logiczne, ze boxxer jest nie porownywalnie lepszy od duro. I to kazdy boxxer.
Ssij pento
Gryzon
Kontakt:

Post autor: Gryzon »

...tylko watpie zeby ktos wylicytowal tego boxxera za 400pln...
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
DeathJumper
Kontakt:

Post autor: DeathJumper »

z1bam na priv
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

ak47 pisze:Wiadomo, że triple to chwyt marketingowy dla młodocianych lanserów, więc wiadomo, ż kasa w błoto. Ale zwykłe D nie jest już takie złe. Jakbym miał jeszcze raz wybierać to znowu kupiłbym Duro. Po moim tuningu chodzi naprawdę spoko, więc do enduro i ostrego XC w zupełności mi wystarcza
lans swoją drogą... jakbys nie poznał jakiegos dobrego zawodnika dh to też bys powiedzal lanser... to że ktos jedzie ulicą na dobrym rowerku nie znaczy ze sie lansuje ja pierdole
Jak sie nie ma kasy o uwierz mi wszystko jest dobre, to sie tak mówi: "dorzuc stowe i masz cos tam..." ale stowa to nie 2 zł, ja jezdzilem na sprzecie, na ktory bys nawet nie spojrzal bo kasy nie mam ale daje rade, rst delta z goleniami 27mm wytrzymal dsd i zajoł 6 miejsce lol, ale powaznie to kupilem duro triple i chodzi zajebiscie nie ma sie do czego przyczepic chyba ze bym sie przezucil z jakiegos boxxera albo osemek. Za taką kase naprawde nie wiem czy wyrwiesz cos podobnego
ak47

eh gajek, bronisz swego. Duro triple jest gorsze od TAŃSZEGO duro D. Nie wiesz co piszesz. Jeszcze 4 miesiące temu jeździłem na rowerze krossa a'la makrokesz. Wogóle nie zrozumiałeś tego co napisałem. Chodziło mi o to, że goście kupują zryte triple zamiast normalnego tańszego i lepszego(bo z tłumieniem) duro D
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

ok, jak kto lubi do dh lepsza dwupola.
[url]http://www.frwc.yoyo.pl[/url]
[url]http://gajek.pinkbike.com[/url]
freeride83
Kontakt:

Post autor: freeride83 »

ak47 pisze:Chodziło mi o to, że goście kupują zryte triple zamiast normalnego tańszego i lepszego(bo z tłumieniem) duro D

szkoda tylko ze to tłumienie jest do dupy, już wole zwykłe cierne jak w hi-5

pozdro
A zone
Kontakt:

Post autor: A zone »

ak47[/b moglbys podac mi link do tego bombera bo ja na allegro go nie widzialem tylko te bomberki z 2001
..POZDRAWIAM...
ak47

A zone tamtego posta napisałem 18 maja. Od tego czasu mineły 2 miechy i aukcja chyba zakończyła się sprzedażą.
picollo
Kontakt:

Post autor: picollo »

Wedłyg mnie z braku kasy na amor to jest najlepsze wyjście.... (jazeli komuś zależy na dwupółce)...ja osobiście tez kupie sobie chyba duro triple i poddam go tuningowi.. znam gościa który poddał swojego duro triple tuningowi i jest z niego zadowolony.. :D
ODPOWIEDZ