Porządek w Katowicach

wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Ostatnio z kumplem wracaliśmy wieczorem ul.gliwicką z Masy Krytycznej to mialem małego stracha :D
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

wojtasuwcale ci sie nie dziwie
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

wojtasu Mieszkałem rok na ul. Zamułkowej (przecznica od tej agencji i baru Relax na końcu gliwickiej), grałem rok w Spiżu i wcześniej w Misterium, wracałem o różnych dziwnych porach.. Nieciekawie było, pomimo tego, że dość sporo ludzi znałem już tam.. Jedna z bardziej niebezpiecznych dzielnic "Załęże"

Btw: Dawno już w Katosach nie byłem i chyba muszę na kilka dni wpaść tam :wink:
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Zyrek
Kontakt:

Post autor: Zyrek »

Jeżeli mogę dorzucić coś od siebie, to drodzy riderzy z Krk powinni zajechać do stolicy. Praga Północ... - Jezuuuuu. Lepiej tamtędy nie jeździć. Upierd***, za narządy płciowe na latarni powiesza a rower przerobią na pałki a z łańcucha cep zrobią. Na szczęście reszta stolicy jest spokojniejsza. Dresy wożą się wszędzie i ostatnio miałem mało przyjemną okazję się z nimi spotkać. Akcja dosyć standardowa, zaczeło się od "dawaj rower". Normalnie bym ich zignorował i odjechał tempem przyśpieszonym. Tym jednak razem byłem podirytowany i wymsknęło mi się drobne... "wype****". I uwierzcie, nigdy w życiu tak szybko nie uciekałem :D .
foger
Kontakt:

Post autor: foger »

prawda jest taka ze kradną wszędzie,Mikołowska,gliwicka,warszawska....wydaje mi sie ze zalezy o której przejedziesz i jakiego będziesz miał pecha,jestem z centrum a znam sporo ludzi z róznych ulic ale nigdy nie mozna byc pewnym ze nie wyskoczy na nas kilku nastukanych kolesi ;) trzeba uwazać
7 wymiarów...który wybierasz ?
exbikerman

Post autor: exbikerman »

co prawda nie jestem z kato ale słyszałem że ostro tam u was jest :/
Fly, fly, fly so high
foger
Kontakt:

hehe mam kumpla z Mikołowskiej,z jego i znajomych opowiesci nie trzeba miec bike zeby zarobic w ryj w biały dzien...ale rowerem który mozna sprzedac za kilka stów nikt chyba nie pogardzi,ws zczególności ze młodzi teraz smigają w grupach a w grupie razniej,poprostu trzeba uwazać bo najspokojniejsze miejsce i chwila nie wagi moze nas kosztowac straconym sezonem
nonamed13
Kontakt:

Post autor: nonamed13 »

ufff... jak to dobrze ze my z kolegami nie mamy takich problemów.
Nawet nie wiem jak przeciwdzialać takiemu czemuś
foger
Kontakt:

jak Cie obskoczy 10 najebanych Chopa z wyrokami :D to raczej cięzko się bronic hehehe
zaKO-FbT
Kontakt:

Post autor: zaKO-FbT »

W zako Mi zakosili meride .. z za pleców ... :) tak to nie slyszalem zeby komus wiecej zakosili .. aha jeszcze qmplowi ale sie odnalazł
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Zyrek na Pradze to legendy. Poza szmulkami i okolicami wileńskiej (ulicy nie samego dworca) to raczej bezpiecznie. Regularnie nocnymi stamtad jeżdze i nie jest zle. Gorzej Ochota czy okolice Koła. Tam naprawde w nocy strach sie poruszać.
halloween
Kontakt:

Post autor: halloween »

mi ukradli raz na ochojcu i na brynowie raz. ale to jeszcze nie były super cenne rowery. uwazam ze yba wszedzie kradną i nie da sie tego zmienic. trza poprostu swojego pilnowac i tyle. :mrgreen:
foger
Kontakt:

cenne nie cenne ale nima :D hmm wychodzi na to ze nie tylko walczymy z dropami,hopami,trasami,kontuzjami ale i złodziejami,niektóre kradzieze mogą wiązac sie z kontuzjami jakich nie miał nawet Bender :D bo nigdy nie wiadomo jakiego pojeba sie napotka :mrgreen:
Slayer_Viper
Kontakt:

Post autor: Slayer_Viper »

Gdzie w Kato najłatwiej zgubić rower? Park kościuszki, stara ligota, załęże i zawodzie, nie mówiąc o giszowcu tauzenie czy nikiszowcu. Mówie o porach nocnych bo w dzień to jeszcze jako tako da sie jeździć. Na witosa też lepiej sie nie zapuszczac bez potrzeby, chociaż tam już nie jest aż tak źle.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Hej panowie, jak sie jedzie 5 na godzinę z kaskiem na ramieniu to nic dziwnego że z rowerów ściągaja, zapamiętajcie jedno:
Jak jedziecie jedźcie przede wszystkim szybko, z kaskiem na głowie, a jak zauwarzycie jakichś typów z pod ciemnej gwiazdy, no nakuwiajcie ile wlezie, a nawet jak bęą stać kilka metrów od Was to zapomnijcie o heblach, robicie bunny hopa i kolo leży na glebie, nawet jak glebniecie, to kilka szybkich kapci na japę takiemu w czółe miejsca(np, nos lub twarz i szybko choda) i poskutkuje :) mnie sie kilka razy u mnie w mieście tak udało zrobić, i nawet jak samemu jadę to nawet jak na drodze stoi mi kilkanaście takich karków, to wszystko robi kulturalny szereg i nawet się nie odzywaja:), bo poprostu oni się Nas boja :) a jak jedziecie watachą to tym bardziej tak róbcie, policzcie sobie: biker z osprzętem kaskiem i rowerem wazy jakieś 90 kilo, pomnóżcie to tylko przez skromne 25km/h i taki człowiek w dresiku i adidasach przy stuknięciu jest na tyle oszołomiony, ze nie może wstać, a policzcie sobie to jak kilka osób by jechało :) I ten element zaskoczenia działa nie tylko u mnie w mieście :)
Back in black
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Spoko.. Z bunny hopa w chłopa ;)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

LestatBikerAle żeś odświeżył temat. Patrz na date ostatniego postu
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

tez polecam wjechac w kolesia.. mi raz chcial jakis matoł xc rower ukraść to przyspieszylem i mu w krocze wjechalem i tak sie skonczyla jego historia. potem spokojnie odjechalem :D
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

brynow to zalezy gdzie, mieszkam na ptasim i nigdy mi nic nikt nie zrobil tam, nawet mnie nikt nie zaczepil, no nie liczac tego ze mi sie do domu wlamali i zajebali mi wszystko poza moim dwu dniowym hoffmanem mantrą pl wiec zle nie bylo. ligota slynie z tego ze jak dasz paczke fajek i 10 zl jak juz nad toba stoi tych 4 ciuli to powiedza ci zebys sie jebal i wypierdalal ale zostawia cie w spokoju. mikolowska? chodzilem tam do liceum i mialem zatargi z rozymi debilami ale pozniej wyszlo na prosta i nic mi sie tam nie dzieje. centrum nie takie zle, park kosciuszki- lepiej uwazac, tak samo na lotnisku. jak tam smigam to jezdze w fullfejsie, goglach, czasem zbroja, ochraniacze na kolana i juz to odstrasza kretynow. ps... uwaga, na ptasim grasuje "zwiadowca" od zlodzieji. patrzy co macie w garazach a jak jest ciemno to obserwuje kto siedzi w domu i co tam jest w srodku. nic nie dalo dwukrotne obicie mordy wiec pilnujcie co macie w garazach i piwnicach.
http://mrshaper.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ