WIELKI PLUS DLA "ROWEROWY.COM"
a ja mam takie przezycia z tym sklepem - 4 razy mowili ze wyslali mi szprychy (ubiegalem sie o nie przez poltora miesiaca!!) i ani razu nic nie dostalem... dzwonilem do nich pytalem czy wyslali mowili ze tak, to ja ich poprosilem o przefaksowanie dowodow nadania przesylki i zostalem rozlaczony.... zalozne. zamawialem tam tez piaste i kutafony daly mi znizke az 80zl jakby nie bylo ich stac na wiecej. tymczasem w lokalnym sklepie bez zadnych sugestii zaproponowano mi znizke 140zl.
odradzam tego sklepu z powodu powyzszych przezyc choc nie wykluczam ze jest do sklep dobry
odradzam tego sklepu z powodu powyzszych przezyc choc nie wykluczam ze jest do sklep dobry
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
a ja wam powiem tak co do mk bike...
zamowilem kiedys u nich ochraniacze fly i bogu dzieki ze ich nie dostalem bo to gowno kupilem 661 race...
zamowilem, czekalem 2 tygodnie, nic, zadzwonilem, mowili ze wyslali, i ze poczta nawala, zaraz sprawdza i dostame najpozniej za tydzien, no to czekam, 3 tygodnie, kupilem juz race lity a tu nagle dostaje maila "czy zamowienie jest nadal aktualne?" to pierdole ich :-/
zamowilem kiedys u nich ochraniacze fly i bogu dzieki ze ich nie dostalem bo to gowno kupilem 661 race...
zamowilem, czekalem 2 tygodnie, nic, zadzwonilem, mowili ze wyslali, i ze poczta nawala, zaraz sprawdza i dostame najpozniej za tydzien, no to czekam, 3 tygodnie, kupilem juz race lity a tu nagle dostaje maila "czy zamowienie jest nadal aktualne?" to pierdole ich :-/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
dualboy prosilem o wypowiedz klientow a ty jeszcze nic nie kupiles bo liczysz ze przy kazdym zakupie ktos ci da 30 a moze 50% znizki, co??
to ze na stronie nic nie ma to kazdy wie bo pisze ze mamy opoznienie ale kupic kazdy moze, wystarczy napisac, a jako ze nie mamy jeszcze strony to i tak mamy dosyc dużą oferte, nic nie kupiles a juz mowisz ze www.netbike.pl jest ch...wy, pogadaj z tymi co u mnie kupili to zmienisz zdanie.
a to czy nie ma promocji?? ciekawe jakos wiele osob kupuje i nikt nie narzeka, pogadaj z pitbullem lub endrju 71 to zmienisz zdanie, nie na wszystkim da się stargować, moze akurat zle trafiles na moj humor
pozdro www.netbike.pl
to ze na stronie nic nie ma to kazdy wie bo pisze ze mamy opoznienie ale kupic kazdy moze, wystarczy napisac, a jako ze nie mamy jeszcze strony to i tak mamy dosyc dużą oferte, nic nie kupiles a juz mowisz ze www.netbike.pl jest ch...wy, pogadaj z tymi co u mnie kupili to zmienisz zdanie.
a to czy nie ma promocji?? ciekawe jakos wiele osob kupuje i nikt nie narzeka, pogadaj z pitbullem lub endrju 71 to zmienisz zdanie, nie na wszystkim da się stargować, moze akurat zle trafiles na moj humor
pozdro www.netbike.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
nikomu nie każe mówić ze www.netbike.pl jest zajebisty :]
czy kazalem ci mowic (jesli ze mną pisałeś) ze jestsmy zajebisci albo cos w tym stylu??
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec nie pisz takich rzeczy, troche prawdomówności!!!!!!!!!
czy kazalem ci mowic (jesli ze mną pisałeś) ze jestsmy zajebisci albo cos w tym stylu??
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec nie pisz takich rzeczy, troche prawdomówności!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl
Do INUR znowu pomyłka, my nawet nie mamy w ofercie szprych, więc jak mogłeś u nas zamówić? nasz sklep nazywa się rowerowy.com i jesteśmy z Jeleniej Góry. Zawsze otwarcie mówimy, że czegoś nie mamy w ofercie, 0 ściemniania. My wcale nie uważamy, że jesteśmy najlepsi, ale zawsze chcemy abyście byli zadowoleni - to jest nasz cel.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
jak dla mnie super podejście do klienta
szukałem piasty na przód i żaden sklep nie miał, mejlowałem do wszystkiego co znalazłem, nawet do dystrybutora i nic...miałem pecha bo jak chłopaki wrócili z urlopu to mi odpisali, że mają, godzinę później, że nie mają i dwie godziny poźniej, że jednak mają, tylko niestety kupiłem sobie wcześniej coś innego,
ale nie powiem interesują się klientem i starają się zawsze coś wykombinować :-)
PLUSIK
pozdro
szukałem piasty na przód i żaden sklep nie miał, mejlowałem do wszystkiego co znalazłem, nawet do dystrybutora i nic...miałem pecha bo jak chłopaki wrócili z urlopu to mi odpisali, że mają, godzinę później, że nie mają i dwie godziny poźniej, że jednak mają, tylko niestety kupiłem sobie wcześniej coś innego,
ale nie powiem interesują się klientem i starają się zawsze coś wykombinować :-)
PLUSIK
pozdro