WIELKI PLUS DLA "ROWEROWY.COM"

dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

Net bike
najbardziej ******* sklep na świecie małe poromocje zero infa na stronie nic

kupa
A tam
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

a ja mam takie przezycia z tym sklepem - 4 razy mowili ze wyslali mi szprychy (ubiegalem sie o nie przez poltora miesiaca!!) i ani razu nic nie dostalem... dzwonilem do nich pytalem czy wyslali mowili ze tak, to ja ich poprosilem o przefaksowanie dowodow nadania przesylki i zostalem rozlaczony.... zalozne. zamawialem tam tez piaste i kutafony daly mi znizke az 80zl jakby nie bylo ich stac na wiecej. tymczasem w lokalnym sklepie bez zadnych sugestii zaproponowano mi znizke 140zl.
odradzam tego sklepu z powodu powyzszych przezyc choc nie wykluczam ze jest do sklep dobry
www.trialshop.pl
Inur
Kontakt:

dodam jeszcze ze sposrod sklepow w ktorych cos kupowalem pochwalic w pelni moge jedynie epicentrum, choc mkbike tez pochwalam choc raz zapomnieli w przesylce czesci do sztycy.
www.trialshop.pl
mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

fajnie choc raz na jakis czas przeczytac pochwale dla sklepu rowerowego,
nie dla kazdego sklepu wazne jest szczescie klienta z zakupionego produktu, ale szczescie z jego pieniedzy:P
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

a ja wam powiem tak co do mk bike...

zamowilem kiedys u nich ochraniacze fly i bogu dzieki ze ich nie dostalem bo to gowno kupilem 661 race...

zamowilem, czekalem 2 tygodnie, nic, zadzwonilem, mowili ze wyslali, i ze poczta nawala, zaraz sprawdza i dostame najpozniej za tydzien, no to czekam, 3 tygodnie, kupilem juz race lity a tu nagle dostaje maila "czy zamowienie jest nadal aktualne?" to pierdole ich :-/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

Przepraszam powalilo mi sie Sorka
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

No to nieźle rowerowy.com jeśli tak mówicie to zaraz się rozglądne po stronie co mają ciekawego:] i taniego:]
Łopata ma swój własny, niepowtarzalny styl.
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

dualboy prosilem o wypowiedz klientow a ty jeszcze nic nie kupiles bo liczysz ze przy kazdym zakupie ktos ci da 30 a moze 50% znizki, co??

to ze na stronie nic nie ma to kazdy wie bo pisze ze mamy opoznienie ale kupic kazdy moze, wystarczy napisac, a jako ze nie mamy jeszcze strony to i tak mamy dosyc dużą oferte, nic nie kupiles a juz mowisz ze www.netbike.pl jest ch...wy, pogadaj z tymi co u mnie kupili to zmienisz zdanie.

a to czy nie ma promocji?? ciekawe jakos wiele osob kupuje i nikt nie narzeka, pogadaj z pitbullem lub endrju 71 to zmienisz zdanie, nie na wszystkim da się stargować, moze akurat zle trafiles na moj humor

pozdro www.netbike.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

krabol:
troche samokrytyki...bo jak narazie kozaesz wszystkim mowic ze jestes najlepszym sprzedawca i wogole netbike jest cud miod...
nie mowie ze netbike jest zly ale bez przesady,-twoimi wypowiedziamy troche odrzucasz klientow
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

HEhe krabol przedobzyl :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

nikomu nie każe mówić ze www.netbike.pl jest zajebisty :]

czy kazalem ci mowic (jesli ze mną pisałeś) ze jestsmy zajebisci albo cos w tym stylu??

NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiec nie pisz takich rzeczy, troche prawdomówności!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Do INUR znowu pomyłka, my nawet nie mamy w ofercie szprych, więc jak mogłeś u nas zamówić? nasz sklep nazywa się rowerowy.com i jesteśmy z Jeleniej Góry. Zawsze otwarcie mówimy, że czegoś nie mamy w ofercie, 0 ściemniania. My wcale nie uważamy, że jesteśmy najlepsi, ale zawsze chcemy abyście byli zadowoleni - to jest nasz cel.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Inur
Kontakt:

sorki pomylilem z ixem
www.trialshop.pl
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

jak dla mnie super podejście do klienta

szukałem piasty na przód i żaden sklep nie miał, mejlowałem do wszystkiego co znalazłem, nawet do dystrybutora i nic...miałem pecha bo jak chłopaki wrócili z urlopu to mi odpisali, że mają, godzinę później, że nie mają i dwie godziny poźniej, że jednak mają, tylko niestety kupiłem sobie wcześniej coś innego,

ale nie powiem interesują się klientem i starają się zawsze coś wykombinować :-)

PLUSIK

pozdro
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

A ja powiem koło zamówiłem dostałem u nich wszystko wporzo, tylko nie jeżdżąc jeszcze dętke rozwaliłem i troche obręcz jakoś łatwo krzywi się ten Excalibur :/, to to już raczej moja wina, upust dostałem targowałem się wporzo niewielki gratis ale...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

No to ja też pochwale ten sklep. Kupowałem piasty Grimeci. Wszystko super, odpowiedzi na maile natychmiastowe i przesyłki też błyskawiczne :)
ODPOWIEDZ