RADIO DH-zone - ANKIETA
walic muze, wazne jest to co tam bedzie merytorycznie... jak przez caly dzien ma mi leciec jakas trefna muza i nic wiecej, ewentualnie ogloszenie ze w tym a tym sklepie internetowym piasty quando sa po 40 zl, to ja podziekuje...
1. kiedy ma ruszyc radio?
2. jakią macie wizje zawartosci?
1. kiedy ma ruszyc radio?
2. jakią macie wizje zawartosci?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
Elo elo!!! A gdzie jest rock industrialny? :] Mysle, ze powinno leciec wszystko poza - jak ktos juz napisal - polskim hh i popem. Pol HH ma wkurwiajace, durne teksty (elo elo hehehe jołziom) a pop to czysta komercha. A w ogole to powinno leciec to o co zem sie spytal na poczatku! Ale generalnie stawiam na metal :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
1. Niech leci muza w jakis tam sposób związana lub pasujaca do jazdy/świata rowerowego.
2. I niech beda jakieś fajne audycje i programy, bo granie samej muzy przez 24 godziny na dobe i to jeszcze z każdego gatunku (nawet jak będzie z podziałem tematycznym) mija sie z celem.
Na necie jest całe mnóstwo stacji, które graja różne gatunki i każdy znajdzie tam muze dla siebie.
3. Dlatego to radio powinno mieć coś wiecej, bo innaczej ludzi nie przyciagnie.
A tak w ogóle to uważam że pomysł jest dość kiepski. Radio DH-złom będzie zapewne pomieszanim z polątaniem wszystkiego ze wszystkim. Pomimo że będzie niby dopasowane do wymagań "słuchaczy", to i tak nikt (no może prawie nikt) nie będzie go słuchać, bo moze puścić sobie albo własne mp3, albo jakąś inną stacje (która puszcza jeden gatunek cały czas, a jak ktos będzie chciał posłuchać czegoś innego to nie bedzie czekać na kolejny "blok" na DH tylko zmieni stacje).
Zamiast tego weźcie sie za sam DH-złom, popracujcie przy forum, zajmijcie sie jakimiś testami i artykułami. Jest tutaj dużo rzeczy do zrobienia, i to znacznie ważniejszych moim zdaniem niż zakładanie stacji radiowej.
2. I niech beda jakieś fajne audycje i programy, bo granie samej muzy przez 24 godziny na dobe i to jeszcze z każdego gatunku (nawet jak będzie z podziałem tematycznym) mija sie z celem.
Na necie jest całe mnóstwo stacji, które graja różne gatunki i każdy znajdzie tam muze dla siebie.
3. Dlatego to radio powinno mieć coś wiecej, bo innaczej ludzi nie przyciagnie.
A tak w ogóle to uważam że pomysł jest dość kiepski. Radio DH-złom będzie zapewne pomieszanim z polątaniem wszystkiego ze wszystkim. Pomimo że będzie niby dopasowane do wymagań "słuchaczy", to i tak nikt (no może prawie nikt) nie będzie go słuchać, bo moze puścić sobie albo własne mp3, albo jakąś inną stacje (która puszcza jeden gatunek cały czas, a jak ktos będzie chciał posłuchać czegoś innego to nie bedzie czekać na kolejny "blok" na DH tylko zmieni stacje).
Zamiast tego weźcie sie za sam DH-złom, popracujcie przy forum, zajmijcie sie jakimiś testami i artykułami. Jest tutaj dużo rzeczy do zrobienia, i to znacznie ważniejszych moim zdaniem niż zakładanie stacji radiowej.
Going down fast...
-
- Kontakt:
TAK TAK TAK jestem jak najbardziej ZA wejdźie na www.ulicznik.net i tam jest godzinny podział na audycje !! a tak a propo to głosuje na PUNK PUNK
no i jeszcze żeby może każdy użytkownik ktore chce z forum dostał na próbe audycje i he he puszczał muze a póxniej sonde i się wybierze najlepszych wreście nikom dobry pomysl miał !!!! a posłuchajcie ulicznika
no i jeszcze żeby może każdy użytkownik ktore chce z forum dostał na próbe audycje i he he puszczał muze a póxniej sonde i się wybierze najlepszych wreście nikom dobry pomysl miał !!!! a posłuchajcie ulicznika
Nom muza caly czas nie moze leciec, moglyby byc jakies ogloszenia promocji na sklepach np. nowa rama GTX za skrzynke browca i jakies ******** gatki ze Marcoki sa do dupy bo maja czarne lagi a nie zielone no i pare slow o zawodach jakie beda sie odbywac. Ooo i codzienny konkurs najglubszego postu na dhzlomie ktory bedzie na glos czytany na cale radio
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
-
- Kontakt:
ej nikom.
ja mysle ze nalezalo by zrobic opcje tego typu ze wybrac pare osob ktore beda prowadzily audycje i ktore sie !i!ZNAJA NA MUZYCE!i! jakiej kolwiek byle by mialy o tym pojecie.
ja mam ok 20gb muzyki w jakosci od 128 - 320kbps oczywiscie legalnie co nie ;)
w sklad mojego zbioru wchodza takie gatunki jak:
Rap, dnb, jungle, Uk Garage, 2step, troche ragga i dancehall no i wybrane polskie produkcje z wyzszej polki. ;)
mozna by zrobic ramowke na stronie. i wtedy by kazdy czekal na audycje jaka go interesuje co nie.
ja mysle ze nalezalo by zrobic opcje tego typu ze wybrac pare osob ktore beda prowadzily audycje i ktore sie !i!ZNAJA NA MUZYCE!i! jakiej kolwiek byle by mialy o tym pojecie.
ja mam ok 20gb muzyki w jakosci od 128 - 320kbps oczywiscie legalnie co nie ;)
w sklad mojego zbioru wchodza takie gatunki jak:
Rap, dnb, jungle, Uk Garage, 2step, troche ragga i dancehall no i wybrane polskie produkcje z wyzszej polki. ;)
mozna by zrobic ramowke na stronie. i wtedy by kazdy czekal na audycje jaka go interesuje co nie.
pokoj.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
btw. moja wypowiedz kieruje do ludzi zarzucajacych nikomowi ze nie umiescil wszystkich gatunkow w ankiecie:
po1. jesli chcesz hardcora to powinienes kliknac kazdej po trochu moze bys akurat trafil :P
po2. jestescie baranami skoro na niego najezdzacie bo gatunkow muzyki jest w ****. samego rapu jest jakies nie wiem.... nie chce mi sie zastanawiac bo jest po pierwszej w nocy ale strzelam ponad 10.
po3. zapewne autor w drumach mial na mysli rowniez jungle gdyz nie wyobrazam sobie zeby lecialy np same drumowe darksajdy w dzien bo bym chyba sie posral.
po4. te wypowiedz kieruje do ludzi najezdzajacych na polskie produkcje HH. Zebyscie slyszeli chociaz polowe tego co sie dzieje na polskiej scenie to bylo by swietnie.
rece opadaja.
po1. jesli chcesz hardcora to powinienes kliknac kazdej po trochu moze bys akurat trafil :P
po2. jestescie baranami skoro na niego najezdzacie bo gatunkow muzyki jest w ****. samego rapu jest jakies nie wiem.... nie chce mi sie zastanawiac bo jest po pierwszej w nocy ale strzelam ponad 10.
po3. zapewne autor w drumach mial na mysli rowniez jungle gdyz nie wyobrazam sobie zeby lecialy np same drumowe darksajdy w dzien bo bym chyba sie posral.
po4. te wypowiedz kieruje do ludzi najezdzajacych na polskie produkcje HH. Zebyscie slyszeli chociaz polowe tego co sie dzieje na polskiej scenie to bylo by swietnie.
rece opadaja.
pokoj.
-
- Kontakt: