[Czantoria] 30 Sierpnia PP jakies info ?

swiechu56
Kontakt:

Post autor: swiechu56 »

Spaced to inaczej niech turyści sobie chodzą zielonym szlakiem i niech z niego nie złażą. Nie piszmy tu o tym bo to temat odnośnie Ustronia
http://swiechu.pinkbike.com/
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

<zieeew>, ale się nic nie chce o takiej porze, a mnie do ustronia długa droga czeka ;s
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
Buka
Kontakt:

Post autor: Buka »

No to trzeba wyjść z domu :/ mam nadzieję że będzie warto
Czy sie stoi czy sie lezy to szacunek sie nalezy...
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

hehe ja tez ruszam w droge :)
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

Jeździł ktoś w piątek?? Jakie wrażenia z trasy????
Qbalo
Kontakt:

Post autor: Qbalo »

trasa fajna, szybka. w ostatnim lesie dużo pompowania. dziś pół trasy się driftem szło :)
[url]http://cubaces.pinkbike.com/[/url]
miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

Powtórka z Wisły? Jak pogoda w ustroniu?
kosq3
Kontakt:

Post autor: kosq3 »

leje ;d?
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

raczej co to pogody to powtórka z wisły... Obecnie na kamerce sama mgła , deszcz wiec na polanach napewno bedzie nie fajnie ; p
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
szustaczek
Kontakt:

Post autor: szustaczek »

hehe bylem dzisiaj od 9 do 12 okolo i meksyk byl, jak zaczelo padac to na polankach caly czas drift, niezaleznie od opon, a wpadając w las zostawales obsypyway luźną ziemią wiec wygladalo sie magicznie:D aha, lecial ktos dzisiaj ta taka hopke co byla nad taką drogą? a jak zaczelo lac to za nic nie moglem sie na ta ostatnia hopke zmiescic, zaawsze mi rower uciekal w pizdu na tym zakrecie:D powodzenia jutro, ja wymiekam;]
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
Piotrek446
Kontakt:

Post autor: Piotrek446 »

Ehh szkoda że dzisiaj tak mokro :/
Do jutra traska wyschnie czy będzie tak mokro jak dzisiaj ? xD

I jeszcze jedno pytanko: Na formularzu zgłoszeniowym i oświadczeniu od opiekuna jest podana data jak i nazwa DIVERSE DOWNHILL CONTEST – Wisła 19.07.2009 R. - Mam to zmienić na: DIVERSE DOWNHILL CONTEST - Ustroń 30.08.2009 R czy pozostawić tak jak jest ?
Liczę na szybką odpowiedz :)
pozdro...
http://www.pinkbike.com/photo/3748864/
///Adamus
Kontakt:

Post autor: ///Adamus »

Prosto z Ustronia :) Wyniki elity finały:
Elita:
1. Michał Śliwa Czas 4.04 z groszami
2. Jacek Cienciała ok. +12 s. do Śliwy
3. Maciek Kucbora nie pamietam
Trasa nie była taka zła jak było mówione^ :) Zawody jak najbardziej udane.
ps. Kto wie co się stało z Perinim i gdzie Wincenciaki? Co do perina czzas miał słaby, a jego F44 nie wyglądał na zepsutego ;/
Moskit
Kontakt:

Post autor: Moskit »

Przed zawodami marudziłem jak sporo innych ludzi i nie liczyłem na fajne zawody ale...
Zawody bardzo udane dobra organizacja wszystko super :) zresztą jak zawsze na DHC.
A co do godzin treningów to po raz pierwszy cieszyłem się z deszczu bo turystów nie było i można było śmigać cały czas ;]
Co do dużej ilości łąk... początkowo mi się nie podobało... ale w deszczu była naprawdę dobra zabawa :]
Trasa miła długa momentami dość trudna.
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej imprezy. Było git :D
Teraz tylko czekać do przyszłego roku na kolejne równie dobrze przygotowane zawody :mrgreen:
FraQ
Kontakt:

Post autor: FraQ »

///Adamus pisze:Co do perina czzas miał słaby, a jego F44 nie wyglądał na zepsutego ;/
Perin w ostatnim lesie wyjebał dwa razy
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Troche nie ogarniam tylko czemu na kolejnym dhc znowu meta jest za zakretem na płaskim, a nie jest prosta z dokrecaniem ale poza tym całkiem fajnie. Przejazd moze nie poszedł ale traska fajna na trening. Szkoda tylko, ze wyglada to na jednorazową przygode na tej górze :/
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

Spaced
Spaced chciałbym Cię poznać, bo widzę że zawsze znajdujesz minusy i powody do narzekań. Ciekaw jestem czy tak na codzień w zyciu też czy tylko na rowerze.
Gdyby meta była na wprost to uderzalibyście w turystów, a nie miałem możliwości zrobienia jej na terenie gdzie było płasko.
Spaced
moderator
Kontakt:

tomo tak jak ty nie umiesz normalnie sie odniesc do krytyki i jedyne co potrafisz robic to aktakowac ludzi nie majacych złych intencji. Zawsze mozna cos poprawic wiec zawsze ktos zgłosi jakas uwage, pora sie do tego przyzwyczaic. Trasa mi sie podobała co pisalem w wielu miejscach, podobnie organizacja nie stwarzała zadnych problemów, nie podobało mi sie to, ze meta była w najbardziej nieprzemyslanym miejscu (zreszta o ile dobrze pamietam sedzia sie nie zgodził na pierwsza wersje mety). Prosze cie czytaj wszystko co pisze, a nie tylko to co ci pasuje to moze nie bedziesz odbierał wszystkiego tak negatywnie. Zycze dhc i tobie jak najlepiej ale jesli mi sie cos niepodoba to o tym napisze. Nie dlatego, ze lubie narzekac tylko dlatego, ze moze w koncu przestanie sie okazywac, ze nigdzie w pl nie da sie zrobic inaczej mety jak za mega ostrym zakretem gdzie ludzie beda glebic.

A rozsadniej było zrobic mete lekko w dół i nikt by sie nie zabijał. Jakos ludzie na wierchomli mieli mete na łące w dół i nikt nie został przejechany.
Swoja droga jak sie tutaj wypowiadasz to moze powiesz jak tam wrazenia władz wyciagu/miasta/lasu/przestrzeni powietrznej nad czantoria po zawodach i jakie szanse na normalne funkcjonowanie tej miejscówki dla bikerów.
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

czytam wszystko i to na dodatek dokładnie. Skąd informacja że sędzia nie dopuścił mety ? Powiem Ci że pierwszy raz to słyszę.

Nie wiem jakie są wrażenia władz, gdyż spotkanie podsumowujące zawody będzie w przyszłym tygodniu.
Spaced
moderator
Kontakt:

tomo od świadków. A jakbys czytał dokladnie to bys takiej nadwrazliwosci nie wykazywał ;)
ODPOWIEDZ