[Czantoria] 30 Sierpnia PP jakies info ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe bylem dzisiaj od 9 do 12 okolo i meksyk byl, jak zaczelo padac to na polankach caly czas drift, niezaleznie od opon, a wpadając w las zostawales obsypyway luźną ziemią wiec wygladalo sie magicznie:D aha, lecial ktos dzisiaj ta taka hopke co byla nad taką drogą? a jak zaczelo lac to za nic nie moglem sie na ta ostatnia hopke zmiescic, zaawsze mi rower uciekal w pizdu na tym zakrecie:D powodzenia jutro, ja wymiekam;]
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
-
- Kontakt:
Ehh szkoda że dzisiaj tak mokro :/
Do jutra traska wyschnie czy będzie tak mokro jak dzisiaj ? xD
I jeszcze jedno pytanko: Na formularzu zgłoszeniowym i oświadczeniu od opiekuna jest podana data jak i nazwa DIVERSE DOWNHILL CONTEST – Wisła 19.07.2009 R. - Mam to zmienić na: DIVERSE DOWNHILL CONTEST - Ustroń 30.08.2009 R czy pozostawić tak jak jest ?
Liczę na szybką odpowiedz
pozdro...
Do jutra traska wyschnie czy będzie tak mokro jak dzisiaj ? xD
I jeszcze jedno pytanko: Na formularzu zgłoszeniowym i oświadczeniu od opiekuna jest podana data jak i nazwa DIVERSE DOWNHILL CONTEST – Wisła 19.07.2009 R. - Mam to zmienić na: DIVERSE DOWNHILL CONTEST - Ustroń 30.08.2009 R czy pozostawić tak jak jest ?
Liczę na szybką odpowiedz

pozdro...
http://www.pinkbike.com/photo/3748864/
Prosto z Ustronia
Wyniki elity finały:
Elita:
1. Michał Śliwa Czas 4.04 z groszami
2. Jacek Cienciała ok. +12 s. do Śliwy
3. Maciek Kucbora nie pamietam
Trasa nie była taka zła jak było mówione^
Zawody jak najbardziej udane.
ps. Kto wie co się stało z Perinim i gdzie Wincenciaki? Co do perina czzas miał słaby, a jego F44 nie wyglądał na zepsutego ;/

Elita:
1. Michał Śliwa Czas 4.04 z groszami
2. Jacek Cienciała ok. +12 s. do Śliwy
3. Maciek Kucbora nie pamietam
Trasa nie była taka zła jak było mówione^

ps. Kto wie co się stało z Perinim i gdzie Wincenciaki? Co do perina czzas miał słaby, a jego F44 nie wyglądał na zepsutego ;/
Przed zawodami marudziłem jak sporo innych ludzi i nie liczyłem na fajne zawody ale...
Zawody bardzo udane dobra organizacja wszystko super
zresztą jak zawsze na DHC.
A co do godzin treningów to po raz pierwszy cieszyłem się z deszczu bo turystów nie było i można było śmigać cały czas ;]
Co do dużej ilości łąk... początkowo mi się nie podobało... ale w deszczu była naprawdę dobra zabawa :]
Trasa miła długa momentami dość trudna.
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej imprezy. Było git
Teraz tylko czekać do przyszłego roku na kolejne równie dobrze przygotowane zawody
Zawody bardzo udane dobra organizacja wszystko super

A co do godzin treningów to po raz pierwszy cieszyłem się z deszczu bo turystów nie było i można było śmigać cały czas ;]
Co do dużej ilości łąk... początkowo mi się nie podobało... ale w deszczu była naprawdę dobra zabawa :]
Trasa miła długa momentami dość trudna.
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej imprezy. Było git

Teraz tylko czekać do przyszłego roku na kolejne równie dobrze przygotowane zawody

tomo tak jak ty nie umiesz normalnie sie odniesc do krytyki i jedyne co potrafisz robic to aktakowac ludzi nie majacych złych intencji. Zawsze mozna cos poprawic wiec zawsze ktos zgłosi jakas uwage, pora sie do tego przyzwyczaic. Trasa mi sie podobała co pisalem w wielu miejscach, podobnie organizacja nie stwarzała zadnych problemów, nie podobało mi sie to, ze meta była w najbardziej nieprzemyslanym miejscu (zreszta o ile dobrze pamietam sedzia sie nie zgodził na pierwsza wersje mety). Prosze cie czytaj wszystko co pisze, a nie tylko to co ci pasuje to moze nie bedziesz odbierał wszystkiego tak negatywnie. Zycze dhc i tobie jak najlepiej ale jesli mi sie cos niepodoba to o tym napisze. Nie dlatego, ze lubie narzekac tylko dlatego, ze moze w koncu przestanie sie okazywac, ze nigdzie w pl nie da sie zrobic inaczej mety jak za mega ostrym zakretem gdzie ludzie beda glebic.
A rozsadniej było zrobic mete lekko w dół i nikt by sie nie zabijał. Jakos ludzie na wierchomli mieli mete na łące w dół i nikt nie został przejechany.
Swoja droga jak sie tutaj wypowiadasz to moze powiesz jak tam wrazenia władz wyciagu/miasta/lasu/przestrzeni powietrznej nad czantoria po zawodach i jakie szanse na normalne funkcjonowanie tej miejscówki dla bikerów.
A rozsadniej było zrobic mete lekko w dół i nikt by sie nie zabijał. Jakos ludzie na wierchomli mieli mete na łące w dół i nikt nie został przejechany.
Swoja droga jak sie tutaj wypowiadasz to moze powiesz jak tam wrazenia władz wyciagu/miasta/lasu/przestrzeni powietrznej nad czantoria po zawodach i jakie szanse na normalne funkcjonowanie tej miejscówki dla bikerów.