Antidote LifeLine
-
- Kontakt:
200g lzejsza od santy, 500g od fury. Lzejsza dzieki czarom nie jest wiec gdzies materiału byc mniej musijasiek_krk pisze:Nie oszczędzano na ilości materiału możesz być pewny.

No i geometria jakas jest podana? Taka sama dla róznych wartosci skoku?
Masz geo 170'tki bardzo szczegolowo przedstawione na vimeo. Geometria 220 i 140 odpowiednio rozni sie (pewnie zostanie podana na nastepnych filmikach) ale dla wszystkich opcji jest typowo zjazdowa, stad nazwa tych mniejszych - nano dh.Spaced pisze:No i geometria jakas jest podana? Taka sama dla róznych wartosci skoku?
Porównaj te ramy i pomyśl sam, czemu LL może być lżejsze.Spaced pisze:200g lzejsza od santy
Vectran, już pisałem wyżej! Na całej ramie, w różnej ilości zależnie od potencjału do obrywania.Spaced pisze:Czy ew. jak Fury - dolna rura pokryta jakims magicznym materiałem jest?
GBN CREW
http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
-
- Kontakt:
Tak maszynka do mini DH ze skokiem ok. 160mm z tyłu i przodu to moje kolejne marzenie
Ciekawa geometria tej nowej ramki - zapowiada się mega konkretnie (na moim przycinającym kompie w pracy wszystko ciężko wyłapać - z jakim amorem jest to geo?). Tylko pewnie cena mnie zabije 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Po Tobie czegoś takiego się nie spodziewałemSpaced pisze:200g lzejsza od santy, 500g od fury

Sprawdź wagę LL aluminiowego i porównaj z carbonowym. Wtedy wszystko stanie się jasne.
Każdy składa swój rower jak mu pasujefrango pisze:A do 170/170 nie mieliście już pod ręką porządnej korby

-
- Kontakt:
LL aluminiowe jest nie sprawdzone z mojego pktu widzenia. W polsce wiem o paru osobach co maja ta rame. Niby Wincent testował ale cala ta sprawa z tymczasowym wahaczem dziwna byla. Na prawde nie chcesz zebym porównywał do alu Life Line bo ja ramie alu o wadze <3500g łatwo nie zaufam. Dużo glebie to dla siebie nie chce ryzykować.jasiek_krk pisze:Po Tobie czegoś takiego się nie spodziewałem Czemu wagę porównujesz do zupełnie innych ram które zdecydowanie różnią się konstrukcją a co za tym idzie wagą?
Sprawdź wagę LL aluminiowego i porównaj z carbonowym. Wtedy wszystko stanie się jasne
A konstrukcja inna v10 czy fury masz racje ale myslisz, ze specialnie szukali konstrukcji dajacej im gorsza wage?

btw. 140tka mi sie nawet bardziej podoba i tu juz bym sie o wytrzymalość tak nie ciął. Ile tam na głowce jest bo wyglada strasznie plasko jak na rower ze 140 skoku. 65stopni?
Ale jak mowilem wczesniej - rama mnie jara bo ma fajną geometrie, jest mega ładna i ogolnie chciałbym, żeby sprostała obietnicom. Dowiedziałbym sie czegos wiecej o zawieszeniu. Ile mm w sagu to sie cofa? Jak sie przełozenie zmienia? Powodzenia z rama i moze jak kiedys blizej gór bede zyc to 140tke z checia, jak blizej gor bede zyc i okaze sie ze na prawde sa mocne biki to z wielka chęcią i wieksi bracia

Jakbyście szukali ambitnego ridera to ja na pewno mogę nim zostać !
Jak wyżej, geometria i wygląd powala. Do tego genialna waga, nic dodać nic ująć. Co do wytrzymałości rzeczywiście ktoś mógłby ją skatować
(np. ja
). Cena raczej będzie wyższa niż aluminiowej ale i tak super, że coś nowego wychodzi.
Moim zdaniem cały projekt jest mega ambitny i z dużym rozmachem, do tego nie brakuje funduszy. Przetestować te ramki jak najszybciej i zrobić dobrą reklamę!

Jak wyżej, geometria i wygląd powala. Do tego genialna waga, nic dodać nic ująć. Co do wytrzymałości rzeczywiście ktoś mógłby ją skatować
(np. ja

Moim zdaniem cały projekt jest mega ambitny i z dużym rozmachem, do tego nie brakuje funduszy. Przetestować te ramki jak najszybciej i zrobić dobrą reklamę!
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.