czyli co chciałeś przez to powiedzieć w nawiązaniu do tematu?nopainnogame pisze:
Rozumiem osoby,które śmigają w górach itd. ,ale większość terenów w kraju to tereny nizinne
bo jakoś nie widzę związku.
Spora większość ludzi jednak rodzinną mieścine opuszcza sporadycznie. Ja na warszawe jednak mam dirtówke i fulla xc/am 140/100mm. Duzo wiecej frajdy daja niż rower dh tutaj. Rower dh jest na tripy.diskordia pisze:czyli co chciałeś przez to powiedzieć w nawiązaniu do tematu?
bo jakoś nie widzę związku.
Chłopie z tej dwójki to chyba ty masz jakiś kompleks. Podobne teorie sugeruje wielu prosów z PL i zagranicznych. Typ po prostu chce zacząć dyskusje. Czemu to tak niektórych boli?=Pietr3k= pisze:"Cierpienia zakompleksionego ridera, który świetnie radzi sobie na fullu o małym skoku, i który widząc innych na dużych fullach, tak bardzo nie może tego zcierpieć, że pod zasłoną niesienia bezinteresownej pomocy w podnoszeniu skill'a - pomaga - zupełnie niepotrzebującym. Widząc jednak, że taka argumentacja nie wystarcza, skłoni ich do swoich racji wjazdem na ambicje, nazywając nie-prosami, pomimo tego, że nawet się za prosów nie uważają."
A np. freeridówke 160/160 pokroju Wisha? Bo nie widze tras w PL gdzie się odcinasz.=Pietr3k= pisze: bo zakupując jednego light-enduraka 150/150 z miejsca odetniesz sobie sporo możliwości na wymagających trasach DH,
Ale dla zawodnika liczy się czas, to jest artykuł o tym czy mały rower nie daje wiecej frajdy. TO JEST ZAPYTANIE, zaproszenie do dyskusji. Zachowujesz sie jakby Mike obraził ci matke i ciebie bo masz duży rower. Wyluzuj.=Pietr3k= pisze:- Artykuł na PB i dyskusja o nim powinna być skierowana tylko i wyłącznie do zawodników, a nie ogółu ludzi jeżdżących na zjazdówkach 200/200. Jeśli chodzi o stricte zawodników, także popieram ramki z trochę mniejszym skokiem i naukę od początku na sztywniaku.
Nic nie wspomniałem o żadnej freeridówce, lecz o tym, że light-enduro 150/150 nie wystarczy wszędzie w PL.Spaced pisze:A np. freeridówke 160/160 pokroju Wisha? Bo nie widze tras w PL gdzie się odcinasz.
Spaced pisze:Ale dla zawodnika liczy się czas, to jest artykuł o tym czy mały rower nie daje wiecej frajdy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości